Suorituskykyilmoitusten käyttöön ottaminen Nortonissa

Norton valvoo järjestelmän suorituskykyä. Jos se havaitsee, että jokin ohjelma tai prosessi varaa järjestelmäresursseja tavallista enemmän, käyttäjälle lähetetään suorituskykyilmoitus.

Kun otat Norton-palvelun Suorituskykyilmoitukset -asetuksen käyttöön, saat suorituskykyilmoituksen aina, kun ohjelma tai prosessi kuormittaa resursseja huolestuttavasti.

Suorituskykyilmoitusten käyttöön ottaminen Nortonissa

1. Käynnistä Norton.

Jos näet Oma Norton -ikkunan, napsauta Laitesuojaus -kohdan vierestä Avaa.

2. Valitse Norton-pääikkunasta Asetukset.

3. Valitse Asetukset -ikkunassa Hallinta-asetukset.

4. Siirrä Suorituskyvyn valvonta -kohdan Suorituskykyilmoitukset -rivillä kytkintä seuraavasti:

Ei käytössä

Jos valitset tämän vaihtoehdon, Norton ei anna suorituskykyilmoituksia.

Käytössä

Jos valitset tämän vaihtoehdon, Norton antaa suorituskykyilmoituksen, kun jokin ohjelma tai prosessi ylittää järjestelmäresurssien käytön kynnysarvon.

Kirjaa vain lokiin

Jos valitset tämän vaihtoehdon, Norton ainoastaan valvoo järjestelmäresurssien kuormitusta ohjelmien ja prosessien toimesta.

Suorituskykyilmoitukset -oletusasetus on Kirjaa vain lokiin.

Jos ohjelma tai resurssi ylittää järjestelmäresurssien käytön kynnysarvon, Norton kirjaa tiedot Suojaushistoria -ikkunaan. Suorituskykyilmoituksiin liittyviä tietoja voi tarkastella Suorituskykyilmoitus -luokassa Suojaushistoria -ikkunassa.

5. Tee Suuren kuormituksen ilmoitus -kohdassa jokin seuraavista:

• Jos haluat, että Norton valvoo suoritinkäyttöä, siirrä Suoritin -kytkin Käytössä -asentoon.

• Jos haluat, että Norton valvoo muistin käyttöä, siirrä Muisti -kytkin Käytössä -asentoon.

• Jos haluat, että Norton valvoo levyn käyttöä, siirrä Levy -kytkin Käytössä -asentoon.

• Jos haluat, että Norton valvoo kahvojen lukumäärää, siirrä Kahvat -kytkin Käytössä -asentoon.

Tämä asetus on oletusarvoisesti poistettu käytöstä.

6. Valitse Käytä ja sitten Sulje.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v36700888
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 19/06/2019