Puuttuvan Norton-työkalurivin palauttaminen Internet Explorerissa

Norton-työkalurivi asennetaan Nortonin yhteydessä. Norton-työkaluriviä ei voi ladata erikseen selaimen lisäosaksi. Uusimmat Norton-versiot ovat yhteensopivia Internet Explorerin version 11 kanssa.

Saat uusimman Norton-version Norton Update Centeristä. Jos sait Nortonin internet-palveluntarjoajasi kautta, tarkista palveluntarjoajalta, että olet saanut uusimman version.

LiveUpdaten suorittaminen

1. Käynnistä Norton.

Jos näet Oma Norton -ikkunan, napsauta Laitteen turvallisuus -kohdan vierestä Avaa.

2. Valitse pääikkunasta kaksoisnapsauttamalla Tietoturva ja valitse sitten LiveUpdate.

3. Kun Norton LiveUpdate on valmis, valitse OK.

4. Suorita LiveUpdate, kunnes näkyviin tulee ilmoitus "Norton-tuotteessasi on viimeisimmät suojauspäivitykset".

5. Sulje kaikki ohjelmat ja käynnistä tietokone uudelleen.

Jos Norton-työkaluriviä ei löydy Internet Explorerista, vaikka kaikki Norton-päivitykset on asennettu, ota Norton-työkalurivilaajennus käyttöön.

Norton-työkalurivin ottaminen käyttöön Internet Explorerissa

1. Käynnistä Internet Explorer.

2. Valitse Työkalut ja sitten Lisäosien hallinta.

3. Valitse Ladatut lisäosat -luettelosta Norton-työkalurivi.

4. Jos tilana on Ei käytössä, valitse Ota käyttöön.

5. Valitse Sulje.

6. Käynnistä Internet Explorer uudelleen.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v94683397
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 19/11/2019