Tunnisteiden lisääminen

Tunnistetoiminnon avulla voit lisätä tunnisteita seuraaviin: Kirjautumistiedot, Osoitteet, Lompakko ja Muistiinpanot. Kun lisäät tunnisteita, varastossasi olevat tiedot luokitellaan ja ryhmitellään, jotta tunnistat ne ja voit käyttää niitä helposti.

Esimerkiksi, jos lisäät tunnisteen Sosiaalinen kaikkiin varastossasi oleviin verkkoyhteisöjen kirjautumistietoihin. Voit käyttää Tunnisteet -paneelin Sosiaalinen-tunnistetta voidaksesi helposti tarkastella ja käyttää verkkoyhteisöjesi sivustoja.

Tunnisteen lisääminen olemassa oleviin Password Manager -tietoihin

1. Käynnistä Norton.

Jos näet Oma Norton -ikkunan, napsauta Laitesuojaus -kohdan vierestä Avaa.

2. Kaksoisnapsauta Norton-pääikkunassa Internet-suojaus ja valitse sitten Password Manager.

3. Valitse tiedot, joihin haluat lisätä tunnisteen.

Jos haluat lisätä tunnisteen esimerkiksi kirjautumistietoihin, valitse Kirjautumistiedot ja valitse sitten kirjautumistieto luettelosta.

4. Valitse näyttöön tulevasta ikkunasta Muokkaa.

5. Kirjoita Tunnisteet -kenttään tietojen luokka.

Jos haluat lisätä tietoihin useamman kuin yhden tunnisteen, erottele tunnisteet pilkulla.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v91952866
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 21/06/2019