PIN-lukituksen luominen mobiililaitteessa

ProductName tarjoaa mahdollisuuden käyttää varastoa mobiililaitteista käsin nelinumeroisen PIN-koodin avulla. PIN-koodin ansiosta ProductName -palvelua on helppo käyttää mobiililaitteilla. Luotuasi PIN-koodin sinun ei tarvitse enää antaa ProductName -varaston salasanaa. Voit sen sijaan käyttää PIN-koodia. Voit luoda PIN-koodin sen jälkeen, kun olet määrittänyt varastosi salasanaa käyttämällä.

Kun olet luonut PIN-koodin, voit vaihtaa tai poistaa sen milloin tahansa. Saat lisäsuojaa valitsemalla PIN-KÄYTTÖ -kohdasta Satunnaista näppäimistö, jolloin numeronäppäimistö vaihtuu joka kerta, kun kirjaudut varastoon.

Luomasi PIN-koodi on laitekohtainen. Samaa PIN-koodia ei voi käyttää varastoon kirjautumiseen eri laitteilta. Jos luot PIN-koodin esimerkiksi Android-laitteella, samaa PIN-koodia ei voi käyttää varaston avaamiseen iOS-laitteelta tai toiselta Android-laitteelta.

PIN-koodin luominen

1. Valitse päänäkymästä sovelluspainike ja valitse sitten Asetukset.

2. Valitse Asetukset -sivulta Varasto.

3. Valitse Varasto -sivulta Luo PIN-koodi.

4. Anna Luo PIN-koodi -sivulla varaston salasana ja valitse sitten Lähetä.

5. Anna näkyviin tulevalle sivulle nelinumeroinen PIN-koodi, jota haluat käyttää varastollesi.

6. Vahvista nelinumeroinen PIN-koodi kirjoittamalla se uudelleen. Kun olet vahvistanut PIN-koodin, PIN-KÄYTTÖ -asetukset tulevat näkyviin varastosivulla.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v90211831
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 03/07/2019