Lisätietoja mobiililaitteille tarkoitetusta Norton Password Managerista

Norton Password Manager suojaa sinua, kun annat henkilökohtaisia tietoja verkossa. Se muistaa kaikki käyttäjänimesi ja salasanasi ja täyttää automaattisesti ja turvallisesti lomakkeisiin luottokorttitiedot ja osoitteet. Salasanasi ja muut tietosi tallennetaan turvalliseen pilvipohjaiseen varastoon, jota vain sinä voit käyttää.

Norton Password Manager -sovelluksen ominaisuudet

Sovellukseen on lisätty käteviä ominaisuuksia.

• Norton Password Managerin salasanan luontityökalun avulla voit luoda erittäin turvallisia salasanoja, jotka on vaikeaa murtaa tai arvata. Kun luot uusia kirjautumistietoja, voit käyttää salasanan luontityökalua vahvojen salasanojen luomiseen. Lisätietoja on artikkelissa Nortonin salasanojen luontityökalun käyttö vahvempien salasanojen luomiseen

• Lukituksen mobiilipoiston avulla voit avata Password Manager -varaston työpöytäselaimella hyväksymällä ilmoituksen mobiililaitteella sen sijaan, että syöttäisit varaston salasanan. Joka kerta, kun käynnistät työpöytäselaimen, johon on asennettu Norton Password Manager -laajennus, varaston lukituksen poistopyyntöilmoitus lähetetään rekisteröityyn mobiililaitteeseen. Kun hyväksyt lukituksen poistopyynnön mobiililaitteella, varasto avautuu automaattisesti selaimessa. Lisätietoja on artikkelissa Poista Norton Password Manager -varaston lukitus lukituksen mobiilipoiston avulla

• Norton Password Managerin salasanan automaattinen täyttöominaisuus täyttää kätevästi verkkosivustojen ja sovellusten kirjautumistiedot automaattisesti. Se käyttää tallentamiasi osoitteita ja maksuja kirjautumistietojen automaattiseen täyttämiseen verkkosivustoilla. Lisätietoja on artikkelissa Salasanan automaattisen täytön määrittäminen Norton Password Managerissa

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v89756944
Käyttöjärjestelmä: Android, iOS
Muokattu viimeksi: 12/10/2021