Lisätietoja mobiililaitteille tarkoitetusta Norton Password Managerista

Norton Password Manager suojaa sinua, kun annat henkilökohtaisia tietoja verkossa. Se muistaa kaikki käyttäjänimesi ja salasanasi ja täyttää automaattisesti ja turvallisesti lomakkeisiin luottokorttitiedot ja osoitteet. Salasanasi ja muut tietosi tallennetaan turvalliseen pilvipohjaiseen varastoon, jota vain sinä voit käyttää.

Norton Password Manager -sovelluksen ominaisuudet

Sovellukseen on lisätty käteviä ominaisuuksia.

• Norton Password Managerin salasanan luontityökalun avulla voit luoda erittäin turvallisia salasanoja, jotka on vaikeaa murtaa tai arvata. Kun luot uusia kirjautumistietoja, voit käyttää salasanan luontityökalua vahvojen salasanojen luomiseen. Lisätietoja on artikkelissa Nortonin salasanojen luontityökalun käyttö vahvempien salasanojen luomiseen

• Lukituksen mobiilipoiston avulla voit avata Password Manager -varaston työpöytäselaimella hyväksymällä ilmoituksen mobiililaitteella sen sijaan, että syöttäisit varaston salasanan. Joka kerta, kun käynnistät työpöytäselaimen, johon on asennettu Norton Password Manager -laajennus, varaston lukituksen poistopyyntöilmoitus lähetetään rekisteröityyn mobiililaitteeseen. Kun hyväksyt lukituksen poistopyynnön mobiililaitteella, varasto avautuu automaattisesti selaimessa. Lisätietoja on artikkelissa Poista Norton Password Manager -varaston lukitus lukituksen mobiilipoiston avulla

• Norton Password Managerin salasanan automaattinen täyttöominaisuus täyttää kätevästi verkkosivustojen ja sovellusten kirjautumistiedot automaattisesti. Se käyttää tallentamiasi osoitteita ja maksuja kirjautumistietojen automaattiseen täyttämiseen verkkosivustoilla. Lisätietoja on artikkelissa Salasanan automaattisen täytön määrittäminen Norton Password Managerissa

Norton Password Managerin lataaminen mobiililaitteelle

Lataa Norton Password Manager -sovellus iOS- ja Android-laitteille seuraavien ohjeiden avulla:
  1. Tee jokin seuraavista toimista:

• Android: siirry Play Kauppaan. Jos avaat Play Kaupan ensimmäistä kertaa, näkyviin tulevat palvelun käyttöehdot. Jatka napauttamalla Hyväksy.

• iOS: napauta kotinäytön App Store -kuvaketta.

2. Kirjoita hakuruutuun Norton Password Manager ja etsi sovellus hakutuloksista.

3. Tee jokin seuraavista toimista:

• Android: valitse sovelluksen tietosivulta Asenna.

• iOS: napauta HANKI ja sitten Avaa.

Norton Password Manager -sovelluksen käyttöönotto

1. Kun käynnistät Norton Password Manager -sovelluksen ensimmäistä kertaa, sinut ohjataan Käyttö- ja palvelusopimus -sivulle.

2. Napauta Hyväksy ja käynnistä hyväksyäksesi Nortonin käyttö- ja palvelusopimuksen.

3. Kirjaudu NortonLifeLock-tilillesi.

Jos sinulla ei ole NortonLifeLock-tiliä, valitse Luo Norton-tili.

4. Avaa olemassa oleva varasto Norton Password Manager -sovelluksessa.

Jos sinulla ei ole Norton Password Manager -varastoa, luo uusi varasto.

5. Kun olet kirjautunut Norton-tilille ja Norton Password Manager -varastoon, sinun on luotava PIN-koodi.

Luo sovellukselle PIN-koodi noudattamalla näytöllä olevia ohjeita.

Biometrisen todennuksen ottaminen käyttöön mobiililaitteella

Norton Password Manager -mobiilisovelluksen avulla voit palauttaa tai muuttaa varaston salasanan, jos se unohtuu tai katoaa. Salasanan palauttaminen on mahdollista laitteilla, jotka tukevat biometristä todennusta. Voidaksesi käyttää salasanan palautusominaisuutta, sinun on otettava biometrinen todennus käyttöön laitteellasi ja poistettava varaston lukitus kerran.

Biometrisen todennuksen ottaminen käyttöön iOS-laitteella

1. Napauta iOS-laitteella Asetukset

2. Valitse Asetukset -näytöstä Touch ID ja pääsykoodi.

3. Kirjoita pääsykoodi avataksesi Touch ID ja pääsykoodi -näytön.

4. Valitse Touch ID ja pääsykoodi -näytön SORMENJÄLJET -kohdasta Lisää sormenjälki ja noudata näytöllä olevia ohjeita.

Biometrisen todennuksen ottaminen käyttöön Android-laitteella

1. Napauta Android-laitteella Asetukset

2. Valitse Asetukset -näytöstä Suojaus ja lukitusnäyttö.

3. Valitse Suojaus ja lukitusnäyttö -näytön Sormenjälkiluettelo -kohdasta Lisää sormenjälki ja noudata näytöllä olevia ohjeita.

Varaston salasanan palauttaminen mobiililaitteelta

Norton Password Manager -mobiilisovelluksen avulla voit palauttaa tai muuttaa varaston salasanan, jos se unohtuu tai katoaa. Salasanan palauttaminen on mahdollista laitteilla, jotka tukevat biometristä todennusta. Voidaksesi käyttää salasanan palautusominaisuutta, sinun on otettava biometrinen todennus käyttöön laitteellasi ja poistettava varaston lukitus kerran.

Norton Password Managerin varaston salasanan palauttaminen iOS-laitteelta

Tämä ominaisuus on käytettävissä vain iOS-laitteilla, joissa on käytössä iOS 10 tai sitä uudempi käyttöjärjestelmä.

1. Kirjaudu Norton Password Manager -sovellukseen käyttämällä biometristä todennusta.

2. Napauta Varasto -näytössä valikkokuvaketta ja napauta sitten Asetukset.
  3. Napauta Varasto -näytön Varaston salasana -kohdasta Palauta salasana.

Napauta Touch ID- tai Face ID -kohtaa pyydettäessä.

4. Noudata Palauta salasana -näytön ohjeita ja napauta Tallenna.

Norton Password Managerin varaston salasanan palauttaminen Android-laitteelta

1. Kirjaudu Norton Password Manager -sovellukseen käyttämällä biometristä todennusta.

2. Napauta Varasto -näytössä valikkokuvaketta ja napauta sitten Asetukset.
  3. Valitse Asetukset -näytöstä Varasto.

4. Napauta Varasto -näytön Varaston salasana -kohdasta Palauta salasana.

Napauta Sormenjälki -tunnistinta, kun näyttöön tulee kehote.

5. Noudata Palauta salasana -näytön ohjeita ja napauta Tallenna.

Tuetut laitteen biometristä tunnistusta varten

iOS

• iPhone 5S

• iPhone 6 Plus/6s Plus

• iPhone SE

• iPhone 7 Plus

• iPhone 8 Plus

• iPhone X/XS Max/XR

• iPad Air

• iPad Mini 2, jossa on Retina-näyttö

• iPad Air 2

• iPad Mini 3/Mini 4

• iPad 2017

• iPad Pro (9,7-tuumainen) (1. sukupolvi) / iPad Pro (12,9-tuumainen) (1. sukupolvi)

• iPad Pro (10,5-tuumainen) (2. sukupolvi) / iPad Pro (12,9-tuumainen) (2. sukupolvi)

• iPad 2018

Android

• Google Nexus 5X

• Google Pixel/Pixel 2

• Google Pixel XL/Google Pixel XL 2

• Samsung Galaxy A5

• Samsung Galaxy S5/S5 Mini

• Samsung Galaxy S6/S6 Edge

• Samsung Galaxy S7 Edge

• Samsung Galaxy S8/S8+

• Samsung Galaxy S9/S9+

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v89756944
Käyttöjärjestelmä: Android, iOS
Muokattu viimeksi: 15/11/2021