Norton Password Managerin määrittäminen toiselle käyttäjälle tietokoneellasi

Norton Password Manager -asetusten määrittäminen edellyttää sitä, että kullakin käyttäjällä on Norton-tili ja verkkovarasto. Jos käyttäjällä on jo Norton-tili, sitä voidaan käyttää verkkovaraston luomiseen. Mikäli näin ei ole, voit luoda uusia Norton-tilejä muille käyttäjille.

Norton Password Managerin määrittäminen Nortonista

1. Käynnistä Norton.

Jos näet Oma Norton -ikkunan, napsauta Laitteen turvallisuus -kohdan vierestä Avaa.

2. Kaksoisnapsauta pääikkunan Internet-suojaus -kohtaa.

3. Valitse Password Manager.

4. Jos sinua pyydetään antamaan verkkovaraston salasana, toinen käyttäjä on parhaillaan varastoon kirjautuneena. Valitse Kirjaudu sisään toisena käyttäjänä.

5. Napsauta Kirjaudu sisään -painiketta.

6. Valitse tilanteeseen sopiva vaihtoehto:

• Jos sinulla on jo Norton-tili, anna tilisi sähköpostiosoite ja salasana ja napsauta Kirjaudu.

• Jos sinulla ei ole Norton-tiliä, valitse Luo uusi Norton-tili. Luo Norton-tili näyttöön tulevien ohjeiden mukaisesti.

7. Kirjoita Uuden varaston luonti: varaston salasana -ikkunaan salasanasi ja valitse Seuraava.

Varaston salasana on eri kuin Norton-tilin salasana.

8. Kirjoita salasanasi uudestaan Uuden varaston luonti: salasanan vahvistus -ikkunaan ja valitse Seuraava.

9. Kirjoita Uuden varaston luonti: salasanavihje -kenttään salasanaasi liittyvä vihje ja napsauta Seuraava.

10. Valitse Valmis.

Norton Password Managerin määrittäminen selainlaajennuksesta

1. Käynnistä selain.

2. Napsauta Norton Password Manager -kuvaketta selaimen oikeassa yläkulmassa.

3. Napsauta Norton Password Manager -kirjautumisnäytössä Kirjaudu sisään.

4. Valitse tilanteeseen sopiva vaihtoehto:

• Jos sinulla on jo Norton-tili, anna tilisi sähköpostiosoite ja salasana ja napsauta Kirjaudu.

• Jos sinulla ei ole Norton-tiliä, valitse Luo tili. Luo Norton-tili näyttöön tulevien ohjeiden mukaisesti.

5. Valitse Varastoa ei havaittu -ikkunasta Luo varasto.

6. Kirjoita Luo varasto -ikkunassa salasanasi ja valitse Seuraava.

7. Kirjoita salasana uudelleen ja valitse Seuraava.

8. Kirjoita salasanasta muistuttava vihje ja valitse Luo varasto.

9. Valitse Määritys valmis -ikkunasta Siirry varastoon.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v80744567
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 19/11/2019