Virhe: "Väärä varaston salasana"

Päästäksesi verkkovarastoon sinun on ensin kirjauduttava Norton-tilille ja siten Norton Password Manager -varastoon. Norton Password Manager -varaston salasana on eri kuin Norton-tilin salasana. Norton-tilisi salasana tunnistaa sinut ja oman verkkovarastosi.

Varaston salasana on kriittisen tärkeä varaston tietojen käyttämisessä. Varaston salasanaa ei tallenneta koneeseesi tai mihinkään Norton-palvelimeen suojauksen ja tietoturvan parantamiseksi. Joten jos unohdat varaston salasanasi, et voi käyttää varastosi tietoja.

Jos haluat poistaa Norton Password Manager -varaston, lue Norton Password Manager -varaston poistaminen.

Jos olet asentanut Norton Password Managerin mobiilisovelluksen, jossa biometrinen/kasvotunnistus on käytössä, voit nollata varaston salasanasi.

Varaston salasanan palauttaminen Android-laitteelta

1. Kirjaudu Norton Password Manager -sovellukseen käyttämällä biometristä todennusta.

2. Napauta Varasto -näytössä Valikko -kuvaketta ja napauta sitten Asetukset.
  3. Napauta Asetukset -näytöstä Varasto.

4. Napauta Varasto -näytöstä Palauta salasana.

Hyväksy biometrisen todennuksen avulla.

5. Noudata Palauta salasana -näytön ohjeita ja napauta Tallenna.

Varaston salasanan palauttaminen iOS-laitteelta

Tämä ominaisuus on käytettävissä vain iOS-laitteilla, joissa on käytössä iOS 10 tai sitä uudempi käyttöjärjestelmä.

1. Kirjaudu Norton Password Manager -sovellukseen käyttämällä biometristä todennusta.

2. Napauta Varasto -näytössä Valikko -kuvaketta ja napauta sitten Asetukset
  3. Valitse Asetukset -ikkunasta Varasto.

4. Napauta Varasto -näytön VARASTON SALASANA -kohdassa Palauta salasana.

Todenna kosketustunnistuksella tai kasvotunnistuksella.

5. Palauta salasana noudattamalla Palauta salasana -näytön ohjeita ja napauta Tallenna.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v80684438