Norton Password Managerin määrittäminen

Norton Password Manager -verkkovaraston asetusten määrittäminen edellyttää Norton-tiliä. Norton Password Manager -verkkovarasto liitetään Norton-tiliisi. Varmista pääsy tilillesi kirjautumalla ennen verkkovaraston luomista Norton-tilillesi.

Verkkovaraston luominen Nortonissa

1. Käynnistä Norton.

2. Kaksoisnapsauta pääikkunan Internet-turvallisuus -kohtaa.

3. Valitse Password Manager.

4. Anna Kirjaudu tai luo tili -ikkunassa sähköpostiosoitteesi ja valitse Seuraava.

Voit myös luoda Norton-tilin verkkovaraston luomisen yhteydessä. Tarvitsen apua Norton-tilini löytämisessä

5. Tee jokin seuraavista toimista tilanteen mukaan:

• Anna kirjautumisikkunassa Norton-tilin salasana ja valitse sitten Kirjaudu sisään.

• Täytä tarvittaessa tiedot Luo Norton-tili -ikkunaan ja valitse Hyväksy ja rekisteröidy.

6. Kirjoita Uuden varaston luonti: varaston salasana -ikkunaan salasanasi ja valitse Seuraava.

Salasanan on täytettävä kaikki mainitut ehdot tai sitä ei hyväksytä.

7. Kirjoita salasanasi uudestaan Uuden varaston luonti: Vahvista salasana -ikkunaan ja valitse Seuraava.

8. Kirjoita Uuden varaston luonti: salasanavihje -ikkunaan vihje salasanallesi ja valitse Seuraava.

9. Jos sinulla on jo varmuuskopiot Norton Password Manager -tiedoista, valitse Tuo ja noudata näytöllä olevia ohjeita.

10. Valitse Valmis.

Verkkovaraston luominen Norton Password Manager -laajennuksessa

Nämä vaiheet koskevat Google Chrome-, Mozilla Firefox- ja Microsoft Edge -selaimia.

1. Valitse selainikkunan oikeasta yläkulmasta Norton Password Manager -kuvake.

2. Valitse Kirjaudu sisään -ikkunasta Kirjaudu sisään.

3. Valitse Tervetuloa Norton-sovellukseen -ikkunasta Luo tili.

4. Anna Luo tili -välilehdellä pyydetyt tiedot ja valitse Luo tili.

5. Valitse Varastoa ei havaittu -ikkunasta Luo varasto.

6. Kirjoita Luo varasto -ikkunassa salasanasi ja valitse Seuraava.

Salasanan on täytettävä kaikki mainitut ehdot tai sitä ei hyväksytä.

7. Kirjoita salasana uudelleen ja valitse Seuraava.

8. Kirjoita salasanasta muistuttava vihje ja valitse Luo varasto.

9. Valitse Asetukset valmiit -ikkunasta Siirry varastoon.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v80684246_EndUserProfile_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 19/02/2019