Norton Password Managerin asentaminen mobiililaitteeseen

Norton Password Manager -mobiilisovelluksen avulla pääset käyttämään tallennettuja kirjautumistietoja, salasanoja ja muita tärkeitä, luottamuksellisia tietoja tien päällä, suoraan iPhonesta, iPadista, Android-älypuhelimista tai tableteista. Lataa ja asenna Norton Password Manager -sovellus mobiililaitteelle, niin voit alkaa käyttää sillä Norton Password Manager -tietoja.

Jos olet jo luonut Norton Password Manager -profiilin tai -verkkovaraston Norton-tuotteen avulla, voit siirtyä profiiliin tai varastoon Norton-tilisi avulla. Jos sinulla ei ole vielä Norton Password Manager -profiilia tai verkkovarastoa, katso kohta Norton Password Manager -pilvivaraston luominen.

Tee jokin seuraavista toimista laitteen tyypin mukaan:

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v74391156
Käyttöjärjestelmä: Android, iOS
Muokattu viimeksi: 03/06/2019