Norton Password Managerin järjestelmävaatimukset

Tietokoneen on täytettävä seuraavat järjestelmän vähimmäisvaatimukset, jotta Norton Password Manager voidaan asentaa ja jotta sitä voidaan käyttää:

Norton Identity Safe ei ole enää saatavilla Mac-tietokoneisiin. Jos Mac-tietokoneellasi on jo kuitenkin asennettuna Norton Identity Safe -ohjelma, voit jatkaa ohjelmiston käyttöä Mac OS X -käyttöjärjestelmän versioissa 10.6 - 10.8.5 sekä Safari-selainversioissa 5.1 - 6.6.1.

Norton-tuotteen asennuksen poistaminen tai päivittäminen toiseen tuoteversioon saattaa poistaa Norton Identity Safe -ohjelman Mac-tietokoneelta.

Järjestelmävaatimukset - Windows-laitteet

• Käyttöjärjestelmät :

• Microsoft Windows® 10 (32- ja 64-bittinen)

• Microsoft Windows® 8 (32- ja 64-bittinen)

• Microsoft Windows® 7 ja Service Pack 1 tai uudempi (32- tai 64-bittinen)

Laitteistovaatimukset :

• vähintään 300 MHz:n suoritin

• 512 Mt RAM-muistia (vähintään 256 Mt)

• 100 Mt vapaata kiintolevytilaa

Tuetut selaimet :

• Microsoft Internet Explorer 8.0 tai uudempi

• Mozilla Firefox

• Google Chrome (nykyinen versio ja kaksi sitä edeltävää 32-bittistä pääjulkaisua)

• Microsoft Edge

• Apple Safari 4.0 tai uudempi

Internet-yhteys

• Norton Password Managerin käyttö edellyttää internet-yhteyttä.

Järjestelmävaatimukset - mobiililaitteet

• Android-laitteet :

• Android OS 4.1 tai uudempi

• 550 MHz:n suoritin

• 250 Mt RAM-muistia

• 1.8 Mt tallennustilaa

• internet-yhteys

iOS-laitteet :

• iPhonet tai iPadit, joissa viimeisin tai toinen kahdesta edellisestä Apple iOS -versiosta

• Internet-yhteys

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v74391135_EndUserProfile_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows, iOS, Android
Muokattu viimeksi: 19/02/2019