Norton Password Manager -tietojen tuominen

Voit tuoda Password Manager -tietosi aiemmin varmuuskopioimastasi tiedostosta. Voit myös tuoda Norton Password Manager -tiedot aiemmassa Norton-versiossa tallennetusta siirrettävästä profiilista.

Yhdistä olemassa oleviin tietoihin- ja Korvaa olemassa olevat tiedot -vaihtoehdot näkyvät vain, kun tuot Norton Password Manager -tiedot varmuuskopiointitiedostosta. Voit yhdistää tiedot siihen varastoon, johon olet parhaillaan kirjautuneena, tai korvata tuoduilla tiedoilla varastoon tallennetut tiedot.

Kun tietoja tuodaan, .CSV-tiedostojen koko saa olla korkeintaan 15 Mt. Norton Password Manager ei salli Norton Password Manager (.NPM) -tiedostojen tuomista.

Norton Password Manager -tietojen tuominen selaimesta

1. Avaa selain.

2. Napsauta Norton Password Manager selaimen oikeassa yläkulmassa.

3. Valitse näyttöön tulevasta ponnahdusikkunasta Avaa varasto.

4. Kirjoita Poista varaston lukitus -ikkunassa varastosi salasana ja valitse Avaa varasto.

5. Napsauta Norton Password Manager -selainlaajennuksen kuvaketta ja valitse Varasto.

6. Valitse Norton Password Manager -ikkunasta ja napsauta Tuo varasto.

7. Napsauta Tuo salasanat -ikkunassa Lataa ja lataa ja tallenna .zip-tiedosto näytöllä olevia ohjeita noudattaen.

8. Pura .zip -tiedosto ja suorita import_password.exe -tiedosto.

9. Noudata Tuo salasanat -ikkunassa näytöllä olevia ohjeita ladataksesi .json -tiedoston.

Kun Norton Password Manager on tuonut kirjautumistiedot, tuo kirjautumistiedot napsauttamalla Tuo.

10. Viimeistele salasanojen tuonti napsauttamalla Valmis.

Nortonilla voit tuoda kirjautumistietoja myös muista salasanojen hallintaohjelmista. Lue, miten kirjautumistietoja tuodaan muista salasananhallintasovelluksista.

Norton Password Manager -tietojen tuominen Nortonista

1. Käynnistä Norton.

Jos näet Oma Norton -ikkunan, napsauta Laitesuojaus -kohdan vierestä Avaa.

2. Kaksoisnapsauta Norton-pääikkunassa Internet-suojaus ja valitse sitten Password Manager.

3. Napsauta Norton Password Manager -ikkunassa sen alareunassa olevaa Asetukset -kuvaketta.

4. Valitse Tuonti/vienti -välilehti.

5. Valitse Tuo -rivillä Tuo.

6. Valitse Varaston tuonti -ikkunasta yksi seuraavista vaihtoehdoista:

• Yhdistä tuodut tiedot olemassa oleviin tietoihin

• Korvaa olemassa olevat tiedot tuoduilla tiedoilla

7. Napsauta Tuo.

8. Selaa sen tiedoston sijaintiin, jonka haluat tuoda.

Varastosi varmuuskopiot tallennetaan sijaintiin Omat tiedostot\Norton Password Manager -varmuuskopiointi\<Norton-tilin nimi>.

9. Valitse tiedosto ja napsauta Avaa.

10. Jos sinulla on eri salasanat kirjautumisille, jotka olet tallentanut nyt käytössä olevalle varastolle ja tuontivarastolle, Norton näyttää vahvistusviestin. Valitse joku seuraavista:

• Valitse Säilytä olemassa oleva sanasana, jos haluat pitää verkkovarastoon tallennetun salasanan.

• Valitse Säilytä tuotu salasana, jos haluat korvata verkkovarastoon tallennetun salasanan.

11. Valitse vahvistusikkunasta OK.

Video: Password Manager -varaston tietojen tuominen

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v5466277
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 21/06/2019