Norton Password Manager -tietojen tuominen

Voit tuoda Password Manager -tietosi aiemmin varmuuskopioidusta tiedostosta. Varasto varmuuskopioidaan automaattisesti vain silloin, kun automaattinen varmuuskopiointi on käytössä. Automaattisen varmuuskopiokansion oletussijainti on C:\Documents\Norton Password Manager.

Yhdistä olemassa oleviin tietoihin- ja Korvaa olemassa olevat tiedot -vaihtoehdot näkyvät vain, kun tuot Norton Password Manager -tiedot varmuuskopiointitiedostosta. Voit yhdistää tiedot siihen varastoon, johon olet parhaillaan kirjautuneena, tai korvata tuoduilla tiedoilla varastoon tallennetut tiedot.

Kun tietoja tuodaan, .CSV-tiedostojen koko saa olla korkeintaan 15 Mt. Norton Password Manager ei salli Norton Password Manager (.NPM) -tiedostojen tuomista.

Norton Password Manager -tietojen tuominen Nortonista

1. Käynnistä Norton.

Jos näet Oma Norton -ikkunan, napsauta Laitesuojaus -kohdan vierestä Avaa.

2. Kaksoisnapsauta Norton-pääikkunassa Internet-suojaus ja valitse sitten Password Manager.

3. Napsauta Norton Password Manager -ikkunassa sen alareunassa olevaa Asetukset -kuvaketta.

4. Valitse Tuonti/vienti -välilehti.

5. Valitse Tuo -rivillä Tuo.

6. Valitse Varaston tuonti -ikkunasta yksi seuraavista vaihtoehdoista:

• Yhdistä tuodut tiedot olemassa oleviin tietoihin

• Korvaa olemassa olevat tiedot tuoduilla tiedoilla

7. Napsauta Tuo.

8. Selaa sen tiedoston sijaintiin, jonka haluat tuoda.

Varastosi varmuuskopiot tallennetaan sijaintiin Omat tiedostot\Norton Password Manager -varmuuskopiointi\<Norton-tilin nimi>.

9. Valitse tiedosto ja napsauta Avaa.

10. Jos sinulla on eri salasanat kirjautumisille, jotka olet tallentanut nyt käytössä olevalle varastolle ja tuontivarastolle, Norton näyttää vahvistusviestin. Valitse joku seuraavista:

• Valitse Säilytä olemassa oleva sanasana, jos haluat pitää verkkovarastoon tallennetun salasanan.

• Valitse Säilytä tuotu salasana, jos haluat korvata verkkovarastoon tallennetun salasanan.

11. Valitse vahvistusikkunasta OK.

Video: How to import your Password Manager vault data

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v5466277
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 10/07/2020