Norton Password Manager -tietojen vieminen

Voit viedä Password Manager -tiedot varmuuden vuoksi, tietojen palauttamista varten tai jos siirrät Password Manager -tietosi uudelle tietokoneelle. Varaston salasanaa ei voida palauttaa. Tämän vuoksi on suositeltavaa, että varmuuskopioit varastosi tiedot säännöllisesti. Kun otat automaattisen varmuuskopiointitoiminnon käyttöön, varastosi varmuuskopioidaan automaattisesti ja varmuuskopiot tallennetaan laitteellesi.

Voit palauttaa Password Manager -tiedot, kun tuotteesi vanhenee.

Norton Password Manager ei salli Norton Password Manager (.NPM) -tiedostojen viemistä.

Norton Password Manager -tietojen vieminen selaimesta

1. Avaa selain.

2. Napsauta Norton Password Manager selaimen oikeassa yläkulmassa.

3. Valitse näyttöön tulevasta ponnahdusikkunasta Avaa varasto.

4. Kirjoita Poista varaston lukitus -ikkunassa varastosi salasana ja valitse Avaa varasto.

5. Napsauta Norton Password Manager -selainlaajennuksen kuvaketta ja valitse Varasto.

6. Valitse Norton Password Manager -ikkunasta ja napsauta Vie varasto.

7. Anna Suojattu varastotoiminto -ikkunassa varastosi salasana Norton Password Manager -tietojen viemiseksi.

Norton Password Manager -tietojen vieminen Nortonista

1. Käynnistä Norton.

Jos näet Oma Norton -ikkunan, napsauta Laitesuojaus -kohdan vierestä Avaa.

2. Kaksoisnapsauta Norton-pääikkunassa Internet-suojaus ja valitse sitten Password Manager.

3. Napsauta Norton Password Manager -ikkunassa sen alareunassa olevaa Asetukset -kuvaketta.

4. Valitse Tuonti/vienti -välilehti.

5. Valitse tiedostomuoto Vienti -ikkunasta.

Voit valita jonkin seuraavista vaihtoehdoista:

• Password Managerin varmuuskopiomuoto - DAT-tiedosto

Jos haluat turvallisuuden lisäämiseksi suojata tiedot salasanalla, kirjoita ja vahvista salasana.

• Vain teksti -muoto - CSV-tiedosto (vain Kirjautumistiedot ja Muistiinpanot)

Varastosi varmuuskopiot tallennetaan sijaintiin Omat tiedostot\Norton Password Manager -varmuuskopiointi\<Norton-tilin nimi>.

6. Valitse Vie.

7. Jotta voit viedä Password Manager -tietosi, anna Vahvista Password Manager -salasana -ikkunassa varastosi salasana.

8. Valitse vahvistusikkunasta OK.

Video: Password Manager -tietojen viemisohjeet

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v5466274_ns_retail_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 23/04/2019