Norton Password Manager -kirjautumistietojen hallinta

Norton Password Managerin avulla voit vaihtaa Kirjautumistiedot-ikkunassa tallentamiesi kirjautumistietojen otsikkoa, URL-osoitetta, käyttäjänimeä ja salasanaa ja lisätä uusia kirjautumistietoja. Päivitetyt tiedot täydennetään automaattisesti, kun seuraavan kerran avaat web-sivun.

Voit käyttää URL-osoitteen vieressä olevaa nuolta ja avata nopeasti kirjautumissivun.

Kirjautumistiedon lisääminen selaimesta

1. Avaa selain.

2. Napsauta Norton Password Manager selaimen oikeassa yläkulmassa.

3. Tee jokin seuraavista toimista:

• Jos olet kirjautuneena Norton-tilille

• Valitse näyttöön tulevasta ponnahdusikkunasta Poista varaston lukitus.

• Jos et ole kirjautuneena Norton-tilille

• Valitse näyttöön tulevasta ponnahdusikkunasta Kirjaudu sisään ja kirjaudu tilille.

4. Tee jokin seuraavista toimista:

• Jos olet ottanut Salasanattoman varaston avauksen käyttöön, napsauta mobiililaitteesta Hyväksy kirjautuaksesi Norton Password Managerin varastoon.

• Jos et ole ottanut Salasanatonta varaston avausta käyttöön, napsauta Norton Password Manager -selainlaajennuksesta Käytä varaston salasanaa.

5. Kirjoita Poista varaston lukitus -ikkunassa varastosi salasana ja valitse Poista lukitus.

6. Napsauta Norton Password Manager -selainlaajennuksen kuvaketta ja valitse Avaa sovellus.

7. Napsauta Password Manager -ikkunan Kirjautumiset-välilehdeltä .
  8. Anna Lisää kirjautumistiedot -ikkunassa vaaditut tiedot ja Tallenna.

Jos valitset Pyydä varaston salasanaa, sinulta pyydetään Norton Password Managerin salasanaa ennen kirjautumistietojen näyttämistä tai muokkaamista.

Voit myös lisätä kirjautumistietoa napsauttamalla -kuvaketta Password Manager -ponnahdusikkunassa.

Kirjautumistiedon muokkaaminen tai poistaminen selaimesta

1. Avaa selain.

2. Napsauta Norton Password Manager selaimen oikeassa yläkulmassa.

3. Tee jokin seuraavista toimista:

• Jos olet kirjautuneena Norton-tilille

• Valitse näyttöön tulevasta ponnahdusikkunasta Poista varaston lukitus.

• Jos et ole kirjautuneena Norton-tilille

• Valitse näyttöön tulevasta ponnahdusikkunasta Kirjaudu sisään ja kirjaudu tilille.

4. Tee jokin seuraavista toimista:

• Jos olet ottanut Salasanattoman varaston avauksen käyttöön, napsauta mobiililaitteesta Hyväksy kirjautuaksesi Norton Password Managerin varastoon.

• Jos et ole ottanut Salasanatonta varaston avausta käyttöön, napsauta Norton Password Manager -selainlaajennuksesta Käytä varaston salasanaa.

5. Kirjoita Poista varaston lukitus -ikkunassa varastosi salasana ja valitse Poista lukitus.

6. Kirjoita Poista varaston lukitus -ikkunassa varastosi salasana ja valitse Poista lukitus.

7. Napsauta Norton Password Manager -selainlaajennuksen kuvaketta ja valitse Avaa sovellus.

8. Valitse Norton Password Manager -ikkunan Kirjautumistiedot-välilehdeltä jompikumpi seuraavista:

• Kirjautumistiedon muokkaaminen: siirrä hiiri sen kirjautumistiedon kohdalle, jota haluat muokata, ja napsauta Muokkaa-kuvaketta. Tee tarvittavat muutokset aukeavassa ikkunassa ja valitse Tallenna.
    • Kirjautumistiedon poistaminen: siirrä hiiri sen kirjautumistiedon kohdalle, jonka haluat poistaa, ja napsauta Poista-kuvaketta. Valitse Oletko varma? -ikkunasta Poista.
Voit myös muokata kirjautumistietoa valitsemalla muokattavan merkinnän Password Manager -ponnahdusikkunasta ja napsauttamalla Muokkaa-kuvaketta.

Kirjautumistietojen lisääminen manuaalisesti Android- tai iOS-käyttöjärjestelmässä

1. Kirjaudu Norton Password Manager -sovellukseen.

2. Valitse varasto-näytöltä Kirjautumistiedot.

3. Napauta näytön yläosassa näkyvää plus-kuvaketta.

4. Anna tarvittavat tiedot Luo uusi kirjautuminen -osioon.

5. Napauta oikein-merkkikuvaketta.

Voit lisätä kirjautumistiedon Suosikkeihin ja liittää siihen muistiinpanon. Voit myös valita kirjautumistiedoille taustavärin.

Kirjautumistietojen muokkaaminen tai poistaminen manuaalisesti Android- tai iOS-käyttöjärjestelmässä

1. Kirjaudu Norton Password Manager -sovellukseen.

2. Valitse varasto-näytöltä Kirjautumistiedot.

3. Valitse muokattava tai poistettava kirjautumistieto.

Voit myös etsiä kirjautumistiedon hakukenttää käyttämällä.

4. Tee jokin seuraavista toimista:

• Jos haluat muokata kirjautumistietoa, napauta näytön oikeassa yläkulmassa näkyvää muokkauskuvaketta, tee haluamasi muutokset ja napauta sitten oikein-merkkikuvaketta.

• Jos haluat poistaa kirjautumistiedon, valitse näytön oikeassa alakulmassa näkyvä Poista tämä kirjautumistieto ja vahvista poisto varoitusikkunassa. Asetustesi perusteella määräytyy, edellyttääkö poistaminen varaston salasanaa.

Video: Kirjautumistietojen hallinta Norton Password Manager -laajennuksella

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v5466271