Norton Password Manager -kirjautumistietojen hallinta

Norton Password Managerin avulla voit vaihtaa Kirjautumistiedot -ikkunassa tallentamiesi kirjautumistietojen otsikkoa, URL-osoitetta, käyttäjänimeä ja salasanaa ja lisätä uusia kirjautumistietoja. Päivitetyt tiedot täydennetään automaattisesti, kun seuraavan kerran avaat web-sivun.

Voit käyttää URL-osoitteen vieressä olevaa nuolta ja avata nopeasti kirjautumissivun.

Kirjautumistiedon lisääminen selaimesta

1. Avaa selain.

2. Napsauta Norton Password Manager selaimen oikeassa yläkulmassa.

3. Valitse näyttöön tulevasta ponnahdusikkunasta Avaa varasto.

4. Kirjoita Poista varaston lukitus -ikkunassa varastosi salasana ja valitse Avaa varasto.

5. Napsauta Norton Password Manager -selainlaajennuksen kuvaketta ja valitse Varasto.

6. Napsauta Norton Password Manager -ikkunassa + ja valitse avattavasta luettelosta Uusi kirjautumistieto.

7. Anna Luo kirjautumistieto -ikkunassa tarvittavat tiedot ja valitse Tallenna.

Jos valitset Pyydä varaston salasanaa, sinulta pyydetään Norton Password Managerin salasanaa ennen kirjautumistietojen automaattinen täyttämistä.

Kirjautumistiedon muokkaaminen tai poistaminen selaimesta

1. Avaa selain.

2. Napsauta Norton Password Manager selaimen oikeassa yläkulmassa.

3. Valitse näyttöön tulevasta ponnahdusikkunasta Avaa varasto.

4. Kirjoita Poista varaston lukitus -ikkunassa varastosi salasana ja valitse Avaa varasto.

5. Napsauta Norton Password Manager -selainlaajennuksen kuvaketta ja valitse Varasto.

6. Valitse Norton Password Manager -ikkunan Kirjautumistiedot -välilehdeltä jompikumpi seuraavista:

• Kirjautumistiedon muokkaaminen: napsauta -kuvaketta ja napsauta Muokkaa muokataksesi kirjautumistietoa. Tee tarvittavat muutokset aukeavassa ikkunassa ja valitse Tallenna.

• Kirjautumistiedon poistaminen: napsauta -kuvaketta ja napsauta Poista poistaaksesi kirjautumistiedon. Valitse Oletko varma? -ikkunasta Poista kohde.

Kirjautumistiedon lisääminen manuaalisesti Nortonista

1. Käynnistä Norton.

Jos näet Oma Norton -ikkunan, napsauta Laitesuojaus -kohdan vierestä Avaa.

2. Kaksoisnapsauta Norton-pääikkunassa Internet-suojaus ja valitse sitten Password Manager.

3. Valitse ikkunan yläosasta pudotusvalikko ja valitse Uusi kirjautuminen.

4. Kirjoita LUO KIRJAUTUMISTIEDOT -ikkunan Kirjautumisen nimi -ruutuun nimi kirjautumistiedoille.

5. Kirjoita Tunnisteet -ruutuun kirjautumistietojen luokka.

6. Kirjoita Kirjautumisen URL -ruutuun sivuston URL-osoite. Varmista, että verkko-osoitteen alussa on HTTP tai HTTPS.

7. Kirjoita Käyttäjätunnus -ruutuun kirjautumisen käyttäjätunnus.

8. Kirjoita kirjautumisen salasana Tiedot-kohdan Salasana -kenttään.

9. Määritä kirjautumisen tietoturva seuraavien ohjeiden mukaisesti:

Pyydä varaston salasanaa

Pyytää Password Managerin salasanaa ennen kirjautumistietojen automaattista täyttämistä.

Valitse tämä vaihtoehto, jotta kirjautumistietosi olisivat turvallisemmat. Voit esimerkiksi käyttää tätä asetusta verkkopankissa.

Automaattinen täyttäminen

Täyttää automaattisesti kirjautumisesi vierailemillesi verkkosivustoille.

Symantec suosittelee tätä vaihtoehtoa kirjautumistietojen täyttämiseen Web-sivulla.

Automaattinen lähetys

Kirjaa sinut automaattisesti sivustolle.

10. Valitse Tallenna.

Kirjautumistiedon muokkaaminen Nortonista

1. Käynnistä Norton.

Jos näet Oma Norton -ikkunan, napsauta Laitesuojaus -kohdan vierestä Avaa.

2. Kaksoisnapsauta Norton-pääikkunassa Internet-suojaus ja valitse sitten Password Manager.

3. Valitse vasemmalla olevasta ruudusta Kirjautumistiedot.

4. Valitse muokattava kirjautumistieto.

Voit käyttää Kirjautumistiedot -paneelin yläosassa olevaa Järjestämisperuste -valintaa avuksi kirjautumistiedon etsimiseen. Voit etsiä kirjautumistietoa myös suoraan Hae varastosta -kentästä.

5. Valitse näyttöön tulevasta ikkunasta Muokkaa ja tee haluamasi muutokset.

6. Valitse Tallenna.

Kirjautumistiedon poistaminen Nortonista

1. Käynnistä Norton.

Jos näet Oma Norton -ikkunan, napsauta Laitesuojaus -kohdan vierestä Avaa.

2. Kaksoisnapsauta Norton-pääikkunassa Internet-suojaus ja valitse sitten Password Manager.

3. Valitse vasemmalla olevasta ruudusta Kirjautumistiedot.

4. Valitse kirjautumistieto, jonka haluat poistaa.

Voit käyttää Kirjautumistiedot -paneelin yläosassa olevaa Järjestämisperuste -valintaa avuksi kirjautumistiedon etsimiseen. Voit etsiä kirjautumistietoa myös suoraan Hae varastosta -kentästä.

5. Valitse näyttöön tulevasta ikkunasta Poista.

6. Valitse Varoitus-valintaikkunasta Kyllä.

Kirjautumistietojen lisääminen manuaalisesti Android- tai iOS-käyttöjärjestelmässä

1. Kirjaudu Norton Password Manager -sovellukseen.

2. Valitse varasto -näytöltä Kirjautumistiedot.

3. Napauta näytön yläosassa näkyvää plus-kuvaketta.

4. Anna tarvittavat tiedot Luo uusi kirjautuminen -osioon.

5. Napauta oikein-merkkikuvaketta.

Voit lisätä kirjautumistiedon Suosikkeihin ja liittää siihen muistiinpanon. Voit myös valita kirjautumistiedoille taustavärin.

Kirjautumistietojen muokkaaminen tai poistaminen manuaalisesti Android- tai iOS-käyttöjärjestelmässä

1. Kirjaudu Norton Password Manager -sovellukseen.

2. Valitse varasto -näytöltä Kirjautumistiedot.

3. Valitse muokattava tai poistettava kirjautumistieto.

Voit myös etsiä kirjautumistiedon hakukenttää käyttämällä.

4. Tee jokin seuraavista toimista:

• Jos haluat muokata kirjautumistietoa, napauta näytön oikeassa yläkulmassa näkyvää muokkauskuvaketta, tee haluamasi muutokset ja napauta sitten oikein-merkkikuvaketta.

• Jos haluat poistaa kirjautumistiedon, valitse näytön oikeassa alakulmassa näkyvä Poista tämä kirjautumistieto ja vahvista poisto varoitusikkunassa. Asetuksista riippuen sinulta saatetaan kysyä varaston salasanaa poistamisen viimeistelyä varten.

Video: Password Manager -varaston hallitseminen

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v5466271
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 21/06/2019