Norton Password Managerin kirjautumistietojen määrittäminen

Norton Password Managerin avulla voit vaihtaa Kirjautumistiedot-ikkunassa tallentamiesi kirjautumistietojen otsikkoa, URL-osoitetta, käyttäjänimeä ja salasanaa ja lisätä uusia kirjautumistietoja. Päivitetyt tiedot täydennetään automaattisesti, kun seuraavan kerran avaat web-sivun.

Voit käyttää URL-osoitteen vieressä olevaa nuolta ja avata nopeasti kirjautumissivun.

Kirjautumistiedon lisääminen selaimesta

1. Avaa selain.

2. Napsauta Norton Password Manager selaimen oikeassa yläkulmassa.

3. Valitse näyttöön tulevasta ponnahdusikkunasta Avaa varasto.

4. Kirjoita Poista varaston lukitus -ikkunassa varastosi salasana ja valitse Avaa varasto.

5. Napsauta Norton Password Manager -selainlaajennuksen kuvaketta ja valitse Varasto.

6. Napsauta Norton Password Manager -ikkunassa + ja valitse avattavasta luettelosta Uusi kirjautumistieto.
  7. Anna Luo kirjautumistieto -ikkunassa tarvittavat tiedot ja valitse Tallenna.

Jos valitset Pyydä varaston salasanaa, sinulta pyydetään Norton Password Managerin salasanaa ennen kirjautumistietojen automaattinen täyttämistä.

Kirjautumistiedon muokkaaminen tai poistaminen selaimesta

1. Avaa selain.

2. Napsauta Norton Password Manager selaimen oikeassa yläkulmassa.

3. Valitse näyttöön tulevasta ponnahdusikkunasta Avaa varasto.

4. Kirjoita Poista varaston lukitus -ikkunassa varastosi salasana ja valitse Avaa varasto.

5. Napsauta Norton Password Manager -selainlaajennuksen kuvaketta ja valitse Varasto.

6. Valitse Norton Password Manager -ikkunan Kirjautumistiedot-välilehdeltä jompikumpi seuraavista:

• Kirjautumistiedon muokkaaminen: napsauta ja napsauta sitten Muokkaa muokataksesi kirjautumistietoja. Tee tarvittavat muutokset aukeavassa ikkunassa ja valitse Tallenna.
    • Kirjautumistiedon poistaminen: napsauta ja napsauta sitten Poista poistaaksesi kirjautumistiedot. Valitse Oletko varma? -ikkunasta Poista kohde.

Kirjautumistietojen lisääminen manuaalisesti Android- tai iOS-käyttöjärjestelmässä

1. Kirjaudu Norton Password Manager -sovellukseen.

2. Valitse varasto-näytöltä Kirjautumistiedot.

3. Napauta näytön yläosassa näkyvää plus-kuvaketta.

4. Anna tarvittavat tiedot Luo uusi kirjautuminen -osioon.

5. Napauta oikein-merkkikuvaketta.

Voit lisätä kirjautumistiedon Suosikkeihin ja liittää siihen muistiinpanon. Voit myös valita kirjautumistiedoille taustavärin.

Kirjautumistietojen muokkaaminen tai poistaminen manuaalisesti Android- tai iOS-käyttöjärjestelmässä

1. Kirjaudu Norton Password Manager -sovellukseen.

2. Valitse varasto-näytöltä Kirjautumistiedot.

3. Valitse muokattava tai poistettava kirjautumistieto.

Voit myös etsiä kirjautumistiedon hakukenttää käyttämällä.

4. Tee jokin seuraavista toimista:

• Jos haluat muokata kirjautumistietoa, napauta näytön oikeassa yläkulmassa näkyvää muokkauskuvaketta, tee haluamasi muutokset ja napauta sitten oikein-merkkikuvaketta.

• Jos haluat poistaa kirjautumistiedon, valitse näytön oikeassa alakulmassa näkyvä Poista tämä kirjautumistieto ja vahvista poisto varoitusikkunassa. Asetustesi perusteella määräytyy, edellyttääkö poistaminen varaston salasanaa.

Video: Kirjautumistietojen hallinta Norton Password Manager -laajennuksella

Video: Kirjautumistietojen hallinta Norton Password Manager -varastossa

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v5466271
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 04/04/2022