Kirjautumistietojen tallentaminen

Kun syötät kirjautumistietosi ensimmäistä kertaa, Norton Password Manager tallentaa ne automaattisesti. Kun Password Manager on tallentanut kirjautumistiedon, se täyttää tiedot automaattisesti aina, kun avaat kyseisen verkkosivuston.

Salasanojen tallentaminen ja automaattisen täyttötoiminnon käyttäminen edellyttää Password Manageriin kirjautumista. Jos salasana- tai käyttäjänimikenttä on tyhjä, Password Manager ei kysy, tallennetaanko kirjautumistiedot.

Jos et halua, että kirjautumistiedot tallennetaan automaattisesti, voit määrittää Tallenna kirjautumistiedot, kun kirjaudun verkkosivustoille -toiminnon selausikkunassa. Voit valita asetukseksi Aina, Ei tai Kysy. Tämä asetus on oletusarvoisesti Aina.

Kun Password Manager on tallentanut kirjautumistiedon, se täyttää tiedot automaattisesti aina, kun avaat kyseisen verkkosivuston.

Lisäkirjautumistietojen tallentaminen verkkosivustoa varten

1. Avaa verkkosivu, jota varten haluat tallentaa kirjautumisen.

Kirjautumistietosi näkyvät automaattisesti sivulla.

2. Poista kirjautumistietosi, jotka näkyvät sivulla.

3. Kirjoita uudet kirjautumistiedot ja napsauta kirjautumispainiketta tai -linkkiä.

4. Kun saat kehotteen Haluatko korvata kirjautumistiedon, joka on tallennettu tätä sivustoa varten?, valitse Tallenna uusi.

Saat tämän kehotteen vain ensimmäiselle ylimääräiselle kirjautumistiedolle, jonka tallennat kyseiselle verkkosivustolle.

5. Valitse tietopalkkiin ilmestyvästä Haluatko korvata kirjautumistiedon, joka on tallennettu tätä sivustoa varten? -vahvistusviestistä Tallenna, jos haluat lisätä uuden kirjautumisen tiedot.

6. Anna uusille kirjautumistiedoille nimi Tallenna nimellä: -tekstikenttään ja valitse Tallenna.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v5466268
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 08/11/2019