Norton Password Manager -pilvivarastoon kirjautuminen

Norton Password Managerin avulla voit luoda pilvivaraston Norton Password Manager -tietojen tallentamista varten. Pilvivaraston luominen edellyttää kirjautumista Norton. Norton Password Manager -tiedot tallennetaan verkkovarastoon Norton-tilin avulla.

Voit käyttää Norton Password Manager -pilvivarastoa millä tahansa internetiin yhdistetyllä tietokoneella.

Voit luoda yhden pilvivaraston yhtä Norton-tiliä kohden. Jos sinulla on jo Norton-tili, voit kirjautua tiliin tunnistetiedoillasi tai luoda uuden tilin.

Jos unohdat pilvivaraston salasanan, voit palauttaa varaston salasanan mobiililaitteelta.

Pilvivarastoon kirjautuminen Nortonista

1. Käynnistä Nortonin laitesuojaustuote.

Jos näet Oma Norton -ikkunan, napsauta Laitesuojaus-kohdan vierestä Avaa.

2. Kaksoisnapsauta Norton-tuotteen pääikkunassa Internet-turvallisuus ja napsauta sitten Salasanojen hallintapalvelu.

3. Napsauta Aloitus-ikkunassa Kirjaudu sisään.

4. Anna Norton-tilin tunnistetiedot ja valitse Kirjaudu sisään.

5. Kirjoita pilvivarastosi salasana Varasto suljettu -ikkunaan.

6. Valitse Avaa.

Pilvivarastoon kirjautuminen mobiililaitteelta

1. Käynnistä Norton Password Manager -sovellus.

2. Kun käynnistät Norton Password Manager -sovelluksen ensimmäistä kertaa, sinut ohjataan Käyttö- ja palvelusopimus -sivulle

Napauta Hyväksy ja käynnistä hyväksyäksesi Nortonin käyttö- ja palvelusopimuksen.

3. Kirjaudu tilillesi.

4. Jos olet jo kirjautunut Norton-tilillesi, avaa nykyinen varasto napauttamalla kehotettaessa Touch ID:tä tai Face ID:tä.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v54500332
Käyttöjärjestelmä: Windows, Android, iOS