Paikallisen varaston ja pilvivaraston synkronointi

Voit synkronoida Password Manager -tiedot paikallisesta varastosta pilvivarastoon. Kun tiedot siirretään paikallisesta varastosta pilvivarastoon, tiedot poistetaan paikallisesta varastosta lopullisesti.

Norton Security -ohjelman uusin versio tukee ainoastaan pilvivarasto-ominaisuutta. Jos paikallinen varastosi on luotu ohjelman vanhalla versiolla, varasto on siirrettävä pilveen. Paikallista varastoa ei voi enää käyttää. Käytä Yhdistä -vaihtoehtoa Siirrytäänkö pilveen? -ikkunassa ja siirrä paikallinen varastosi pilveen.

Siirrytäänkö pilveen? - ikkuna on käytössä ainoastaan siinä tapauksessa, että olet luonut paikallisen varaston.

Norton Password Manager -tietojen siirtäminen verkkoon on hyödyksi seuraavista syistä:

• Voit käyttää Password Manager -tietoja miltä tahansa tietokoneelta.

Tietokoneella on oltava asennettuna Norton Security -tuote, ja internetiin on muodostettava yhteys.

• Voit käyttää Password Manager -tietoja miltä tahansa laitteelta Norton Password Manager -verkkosivuston kautta.

• Voit synkronoida Norton Password Manager -tiedot automaattisesti ja kätevästi useiden tietokoneiden välillä Norton-tilisi avulla.

Sinun on kirjauduttava Nortoniin ennen kuin Norton Password Manager -tiedot voidaan siirtää paikallisesta varastosta pilvivarastoon.

Varaston tietojen synkronoiminen selaimesta

1. Avaa selain.

2. Napsauta Norton Password Manager selaimen oikeassa yläkulmassa.

3. Napsauta Norton Password Manager -kirjautumisnäytössä Kirjaudu sisään.

4. Kirjoita Poista varaston lukitus -ikkunassa varastosi salasana ja valitse Avaa varasto.

5. Napsauta Norton Password Manager -selainlaajennuksen kuvaketta ja valitse kolme pistettä ponnahdusikkunan oikeassa alakulmassa.

6. Valitse Synkronoi varasto.

Paikallisen varaston ja pilvivaraston synkronointi Nortonista

1. Käynnistä Norton.

Jos näet Oma Norton -ikkunan, napsauta Laitteen turvallisuus -kohdan vierestä Avaa.

2. Kaksoisnapsauta Norton-pääikkunassa Internet-turvallisuus ja valitse sitten Password Manager.

3. Anna Norton Password Manager -ikkunassa paikallisen varaston salasana ja kirjaudu Password Manageriin valitsemalla Avaa.

4. Siirry Password Manager -asetusikkunan Yleistä -välilehdelle ja valitse Muunna pilvivarastoksi -kulku.

Valitse vahvistusikkunasta Kyllä.

5. Anna varaston kirjautumisikkunassa paikallisen varaston salasana ja kirjaudu paikalliseen varastoosi.

6. Siirrytäänkö pilveen? -valintaikkunassa voit perustaa pilvivarastosi valitsemalla Kyllä, muunna varasto, jos käyttäjä on valinnut Siirrä pilveen.

7. Anna Pilvivarasto: Norton-tili -ikkunassa tietosi ja valitse sitten Hyväksy ja rekisteröidy tai kirjaudu Nortoniin.

8. Kun saat viestin, että tehtävä on suoritettu, napsauta Valmis.

9. Tee jokin seuraavista Pilvivaraston määritys valmis -valintaikkunassa:

• Valitse Yhdistä ja poista paikallinen varastosi ja synkronoi se pilvivarastosi kanssa.

• Valitse Säilytä molemmat, jos haluat säilyttää sekä paikallisen varastosi että pilvivarastosi.

10. Jos sinulla on eri varastoillesi eri salasanat, Norton näyttää vahvistusviestin. Valitse joku seuraavista:

• Valitse Säilytä olemassa oleva sanasana, jos haluat pitää pilvivarastoon tallennetun salasanan.

• Valitse Säilytä tuotu salasana, jos haluat korvata pilvivarastoon tallennetun salasanan.

11. Valitse vahvistusikkunasta OK.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v54500323_ns_retail_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 24/01/2019