Laitteen tietoturvaan liittyviin kysymyksiin vastaaminen Norton-tilin avulla

Jos laitteelle on asennettu Norton-tuote, voit tarkastella laitteen tilaa etänä ja vastata laitteen tietoturvaan liittyviin kysymyksiin Norton-tililläsi. Tilailmaisimen väri näyttää laitteen tilan.

• Punainen rasti (x) -kuvake : Ilmaisee, että laitteelle ei ole asennettu yhtään Norton-palvelua tai että suojaus ei ole voimassa. Voit valita Hanki Norton- tai Lataa Norton -vaihtoehdon laitteen suojaamiseksi.

• Oranssi huutomerkkikuvake : Ilmaisee, että laitteen suojauksessa on ongelmia ja käyttäjän toimia tarvitaan.

• Vihreä valintamerkkikuvake : Ilmaisee, että Norton-tietoturvatuote on asennettu ja että se suojaa laitetta tietoturvauhilta ja viruksilta.

Suojaustilan ilmaisimiin reagoiminen

1. Kirjaudu tilillesi.

2. Valitse Laitesuojaus -sivulta laitteen nimen alapuolelta Ongelma löydetty.

Sinun saattaa olla tarpeen vierittää ikkunaa halutun laitteen löytämiseksi. Kun laitteen tietoturvaongelmat on ratkaistu, laitteen suojaustilakuvake muuttuu punaisesta rastista (x) vihreäksi valintamerkiksi.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v53371176
Käyttöjärjestelmä: Mac OS X, Windows, Android, iOS
Muokattu viimeksi: 30/07/2020