Norton-tilin luominen

Norton-tilillä voit hallita tilaustasi ja ottaa Norton-suojauksen käyttöön muilla laitteilla. Tilin voi luoda alla olevien tietojen avulla. Jos sinulla on jo Norton-tili, voit kirjautua tilin kirjautumistiedoilla.

Norton-tilin luominen

1. Käynnistä selain ja siirry osoitteeseen

https://login.norton.com

2. Valitse Luo tili.

3. Kirjoita Etunimi - ja Sukunimi -kenttiin etu- ja sukunimesi.

4. Täytä Sähköposti-kenttä.

Sinun on annettava tämä sähköpostiosoite sisäänkirjautuessasi.

5. Kirjoita Kirjoita sähköpostiosoite uudelleen -kenttään sähköpostiosoitteesi uudelleen.

6. Kirjoita Salasana -ruutuun salasanasi.

Salasana on aakkoskoosta riippuva, ja sen tulee olla 6 - 50 merkkiä pitkä.

7. Jos haluat suojata Norton-tilisi kahden tekijän todennuksella, valitse maasi koodi ja anna matkapuhelinnumerosi.

8. Valitse avattavasta Alue -luettelosta asuinpaikkasi.

9. Saadaksesi tuotepäivityksiä, NortonLifeLockin tarjouksia ja tietoturvaa koskevia uutislehtisiä valitse Lähetä minulle sähköpostilla tuotepäivityksiä, tarjouksia ja uutislehtisiä.

10. Valitse Luo tili.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v53370840
Käyttöjärjestelmä: Mac OS X, Windows, Android, iOS
Muokattu viimeksi: 27/07/2020