Norton Safe Search -laajennuksen asentaminen selaimeen

Norton Safe Search on Nortonin turvallinen hakukone, joka auttaa suojaamaan käyttäjiä hakutuloksissa näytetyiltä tietokalastelusivustoilta ja muilta riskejä sisältäviltä sivustoilta.

Norton Safe Searchia tukevat ainoastaan Microsoft Edge, Mozilla Firefox ja Google Chrome -selaimet. Oletushakukoneeksi vaihdetaan Norton Safe Search, kun laajennus on asennettu.

Voit lisätä Norton Safe Searchin valitsemalla selaimesi mukaan jokin seuraavista:

Google Chrome

1. Siirry Norton Safe Search -URL-osoitteeseen Google Chromessa.

Valitse Asenna maksutta.

2. Valitse näkyviin tulevan Chrome Web Store -sivun Norton Safe Search Enhanced -kohdasta Lisää Chromeen.

3. Valitse näyttöön tulevasta ponnahdusikkunasta Jatka asennusta.

Norton Safe Search -laajennus on asennettu selaimeen.

Mozilla Firefox

1. Käynnistä Mozilla Firefox.

2. Avaa Mozilla Firefox -lisäosat-sivu ja etsi Norton Safe Web.

3. Valitse Norton Safe Web -laajennuksen sivulta Lisää Firefoxiin.

4. Valitse näyttöön tulevasta ponnahdusikkunasta Jatka asennusta ja noudata näyttöön tulevia ohjeita.

Microsoft Edge

1. Käynnistä Microsoft Edge.

2. Avaa Microsoft Edge -lisäosat-sivu ja etsi Norton Safe Web.

3. Valitse näkyviin tulevan Microsoft Edge -lisäosat -sivun Norton Safe Web -kohdasta Hanki.

4. Valitse vahvistusikkunasta Lisää laajennus.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v19803255