Norton Password Manager -laajennuksen ottaminen käyttöön tai pois käytöstä selaimessa

Norton Password Manager auttaa hallitsemaan salasanoja ja antaa lisäsuojaa verkkomaksutapahtumia suoritettaessa. Password Managerin ominaisuuksilla voi hallita henkilökohtaisia tietoja, kuten osoitteita, syntymäaikaa ja luottokorttitietoja.

Norton Password Managerin voi ottaa käyttöön tai poistaa käytöstä selaimen Laajennukset- tai Lisäosat-sivulta.

Norton Password Managerin poistaminen käytöstä ei ole suositeltavaa.

Ota Norton Password Manager käyttöön tai poista se käytöstä valitsemalla jokin seuraavista selaimesi mukaan:

Google Chrome

1. Käynnistä Google Chrome.

2. Napsauta oikeasta yläkulmasta Google Chromen mukautus- ja hallintapainiketta ja valitse sitten Asetukset.

3. Valitse Asetukset-kohdasta Laajennukset.

4. Ota laajennus käyttöön tai poista se käytöstä liikuttamalla liukusäädintä Laajennukset-sivun Norton Password Manager -kohdassa.

5. Käynnistä Google Chrome uudelleen.

Mozilla Firefox

1. Käynnistä Mozilla Firefox.

2. Napsauta oikeasta yläkulmasta Avaa valikko -kuvake ja valitse Lisäosat.

3. Valitse Laajennukset-välilehdeltä Norton Password Manager.

4. Jos Norton Password Manager näkyy käytöstä poistettuna, ota laajennus käyttöön tai poista se käytöstä liikuttamalla liukusäädintä.

5. Käynnistä Mozilla Firefox uudelleen.

Microsoft Edge

1. Käynnistä Microsoft Edge.

2. Napsauta oikeasta yläkulmasta Asetukset ja muut -kuvaketta ja valitse Laajennukset.

3. Ota laajennus käyttöön tai poista se käytöstä liikuttamalla liukusäädintä Laajennukset-sivun Norton Password Manager -kohdassa.

4. Käynnistä Microsoft Edge uudelleen.

Safari

1. Käynnistä Safari.

2. Valitse Safari-valikkoriviltä Safari ja sitten Asetukset.

3. Valitse Laajennukset.

4. Jos Norton Password Manager on poistettu käytöstä vasemmassa ruudussa, lisää valintamerkki Käytössä-ruutuun tai poista siitä valintamerkki.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v19802707
Käyttöjärjestelmä: Mac;Windows