Norton Password Managerin ottaminen käyttöön tai poistaminen käytöstä

Norton Password Manager auttaa hallitsemaan salasanoja ja antaa lisäsuojaa verkkomaksutapahtumia suoritettaessa. Password Managerin ominaisuuksilla voi hallita henkilökohtaisia tietoja, kuten osoitteita, syntymäaikaa ja luottokorttitietoja.

Norton Password Managerin voi ottaa käyttöön tai poistaa käytöstä selaimen Laajennukset- tai Lisäosat-sivulta.

Norton Password Managerin poistaminen käytöstä ei ole suositeltavaa.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v19802707
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 10/07/2020