Mobiililaitteen poistaminen Salasanattoman varaston avauksen ilmoitusten lopettamiseksi

Norton Password Managerin avulla voit poistaa mobiililaitteen, joka vastaanottaa Salasanattoman varaston avauksen ilmoituksia. Kun olet poistanut mobiililaitteen, et voi enää avata Norton Password Manager -holvin lukitusta kyseisellä laitteella.

Mobiililaitteen poistaminen hallintalaitteesta ei poista Norton Password Manager Mobile -sovelluksen asennusta mobiililaitteesta.

Mobiililaitteen poistaminen Salasanattoman varaston avauksen ilmoitusten lopettamiseksi

1. Käynnistä selain.

2. Valitse näytön oikeasta yläkulmasta Norton Password Managerin selainlaajennuskuvake.

3. Tee jokin seuraavista toimista:

• Jos olet kirjautuneena Norton-tilille

• Valitse näyttöön tulevasta ponnahdusikkunasta Poista varaston lukitus

• Jos et ole kirjautuneena Norton-tilille

• Valitse näyttöön tulevasta ponnahdusikkunasta Kirjaudu sisään ja kirjaudu tilille.

4. Tee jokin seuraavista toimista:

• Jos olet ottanut Salasanattoman varaston avauksen käyttöön, napsauta mobiililaitteesta Hyväksy kirjautuaksesi Norton Password Managerin varastoon.

• Jos et ole ottanut Salasanatonta varaston avausta käyttöön, napsauta Norton Password Manager -selainlaajennuksesta Käytä varaston salasanaa.

5. Napsauta Norton Password Manager -selainlaajennuksesta Avaa sovellus ja napsauta Asetukset.

6. Napsauta Asetukset-sivulta Laitteiden hallinta.

7. Napsauta sivulla Hallitse laitteita Poista laite poistaaksesi haluamasi laitteen luettelosta.

8. Napsauta Jatka laitteen poistamiseksi luettelosta ja napsauta sitten Valmis.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v138495505