Mobiililaitteen lisääminen mobiililaitteen lukituksen avaamisilmoitusten vastaanottamiseksi

Norton Password Managerin avulla voit lisätä mobiililaitteen avaamisilmoitusten vastaanottamiseksi. Voit lisätä mobiililaitteen käyttämällä Norton Password Manager -sovellusta Android- ja iOS-laitteilla.

Mobiililaitteen lisääminen mobiililaitteen lukituksen avaamisilmoitusten vastaanottamiseksi

1. Avaa Norton Password Manager -sovellus ja kirjaudu sisään varastoosi.

2. Napauta Varasto -näytössä valikkokuvaketta ja napauta sitten Asetukset.
  3. Valitse Asetukset -näytöstä Varasto.

4. Napauta Holvi -näytön kohdassa Työpöydän lukituksen avaus Lisää tämä laite lisätäksesi mobiililaitteen.

Napauta vahvistusikkunassa OK.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v138480734
Käyttöjärjestelmä: Android, iOS
Muokattu viimeksi: 02/11/2021