Turvallisuuden hallintapaneelin luokituksen parantaminen Norton Password Managerissa

Turvallisuuden hallintapaneelin luokitus on kaikkien varastoon tallentamiesi kirjautumistietojen salasanojen kokonaisluokitus. Kunkin salasanan vahvuus analysoidaan, ja analyysin avulla muodostetaan lopullinen turvallisuuden hallintapaneelin luokitus. Mitä vahvempi salasana on, sitä vaikeampaa on kirjautumistietojesi väärinkäyttö. Näin jokaisen kirjautumistiedon vahvuus on tärkeä ja auttaa parantamaan turvallisuuden hallintapaneelin luokitusta.

Turvallisuuden hallintapaneelin luokitukseen vaikuttavat tekijät

Seuraavat tekijät vaikuttavat turvallisuuden hallintapaneelin luokitukseesi:

Tekijät

Kuvaus

Salasanan vahvuus

Jos salasanan vahvuus on alle 90 %, se vaikuttaa salasanaluokitukseen.

Salasanan ikä

Jos verkkosivustolla käyttämäsi salasana on yli kuusi kuukautta vanha, se vaikuttaa salasanaluokitukseen.

Kopioitu salasana

Jos käytät samaa salasanaa usealla verkkosivustolla, se vaikuttaa salasanaluokitukseesi. Mitä useammalla sivustolla on sama salasana, sitä suurempi on vaikutus luokitukseen.

Turvallisuuden hallintapaneelin luokituksen parantaminen

Jos sivuston salasanan luokitus on alle 90 %, aseta vahva salasana käyttämällä jotain seuraavista ominaisuuksista.

• Vaihda automaattisesti nyt

Turvallisuuden hallintapaneeli tukee useiden verkkosivustojen suosimaa salasanan automaattista vaihtamista. Salasanan automaattinen vaihtaminen suorittaa salasanan vaihtoon tarvittavat vaiheet tuetuilla sivustoilla. Lisäksi se voi myös asettaa automaattisesti vahvan salasanan sivustolle ja siten parantaa salasanan vahvuutta. Käynnistä automaattinen salasanan vaihtaja uudessa välilehdessä valitsemalla Vaihda automaattisesti nyt.

Lisätietoja salasanan automaattisesta vaihtamisesta on kohdassa Salasanojen automaattinen päivittäminen salasanan automaattisella vaihdolla.

• Vaihda nyt

Vaihda nyt -vaihtoehdolla voit vaihtaa verkkosivuston salasanan manuaalisesti. Napsauttamalla Vaihda nyt siirryt uuteen välilehteen, jossa voit tehdä tarvittavat toimet salasanan vaihtamiseksi manuaalisesti. Norton Password Managerin Salasanan luonti -ominaisuuden avulla voit määrittää sivustolle vahvan salasanan kirjautumisturvallisuuden parantamiseksi.

• Salasanan luonti

Aina kun siirryt uudelle kirjautumissivulle ja luot uudet kirjautumistiedot, luo vahva salasana käyttämällä salasanan luontityökalua.

Lisätietoja salasanan luontityökalusta on artikkelissa Nortonin salasanojen luontityökalun käyttö vahvempien salasanojen luomiseen.

Tarvitsetko lisää apua?

Salasanojen automaattinen päivittäminen salasanan automaattisella vaihdolla

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v137510309