Usein kysyttyä: Salasanaton varaston avaus

Salasanaton varaston avaus -ominaisuuden avulla voit avata Password Manager -varaston työpöytäselaimella hyväksymällä ilmoituksen mobiililaitteella. Joka kerta, kun käynnistät työpöytäselaimen, johon on asennettu Norton Password Manager -laajennus, varaston lukituksen poistopyyntöilmoitus lähetetään rekisteröityyn mobiililaitteeseen.

Kuinka vaihdan rekisteröidyn mobiililaitteen?

Jos haluat vaihtaa rekisteröidyn mobiililaitteen, sinun on poistettava nykyinen laite työpöytäselaimen varastoasetuksista ja määritettävä ominaisuus uudelleen uudelle laitteelle.

Rekisteröidyn mobiililaitteen vaihtaminen

1. Käynnistä työpöytäselain ja Norton Password Manager -laajennus. Kirjaudu Norton-tiliin ja varastoon.

2. Napsauta Norton Password Manager -selainlaajennuksen kuvaketta ja valitse Avaa sovellus.

3. Napsauta Norton Password Manager -sivulta Asetukset.

4. Valitse Asetukset-sivulta Salasanaton varaston avaus -kohdasta Muokkaa.

5. Valitse Salasanattoman varaston avauksen asetukset -sivulta Vaihda laite.

6. Valitse Omat laitteet -kohdassa mobiililaite luettelosta ja napsauta Ota käyttöön.

En halua, että varaston lukituksen poistoilmoitus lähetetään mobiililaitteelleni aina, kun käynnistän selaimen. Mitä minun on tehtävä?

Voit poistaa käytöstä Suorita aina Salasanaton varaston avaus, kun selain käynnistetään -vaihtoehdon, joka on PC- tai Mac-tietokoneen Norton Password Manager -laajennuksen Salasanattoman varaston avauksen asetuksissa.

Milloin varaston lukituksen poistopyyntö voidaan lähettää mobiililaitteeseen PC- tai Mac-tietokoneelta?

Varaston lukituksen poistopyyntö lähetetään mobiililaitteeseen aina, kun käynnistät selaimen tai kirjaudut Norton-tiliin. Salasanattoman varaston avauksen toimiminen edellyttää, että Norton Password Manager -selainlaajennus on asennettu ja Salasanaton varaston avaus on otettu käyttöön.

Kannattaako Salasanaton varaston avaus laittaa päälle kaikissa käyttämissäni selaimissa?

Kyllä. Salasanaton varaston avaus kannattaa määrittää kaikkiin selaimiin, joihin on asennettu Norton Password Manager -laajennus.

Voinko rekisteröidä useita mobiililaitteita hyväksymään Salasanattoman varaston avauksen pyyntöjä PC- tai Mac-tietokoneeltani?

Et. Voit rekisteröidä vain yhden laitteen valtuuttamaan tietokoneen lähettämiä varaston lukituksen poistopyyntöjä.

Voinko poistaa Salasanattoman varaston avauksen käytöstä?

1. Käynnistä työpöytäselain ja Norton Password Manager -laajennus. Kirjaudu Norton-tiliin ja varastoon.

2. Napsauta Norton Password Manager -selainlaajennuksen kuvaketta ja valitse Avaa sovellus.

3. Napsauta Norton Password Manager -sivulta Asetukset.

4. Valitse Asetukset-sivulta Salasanaton varaston avaus -kohdasta Muokkaa.

5. Valitse Salasanattoman varaston avauksen asetukset -sivulta Ota Salasanaton varaston avaus pois päältä.

Tietokoneestani lähetettiin varaston lukituksen poistopyyntö, mutta mobiililaitteeseen ei tullut ilmoitusta. Mistä tämä voi johtua?

Ilmoituksen saapumattomuus voi johtua mm. seuraavista syistä:
  • Jos mobiililaitteella ei ole vakaata internet-yhteyttä, varaston lukituksen poistopyyntöilmoitus ei ehkä tule perille.

• Jos Norton Password Manager -sovelluksen ilmoitus on poistettu käytöstä iOS-laitteessasi, et saa ilmoitusta. Ota Norton Password Managerin ilmoitus käyttöön iOS-laitteessasi ja käynnistä sovellus uudelleen.

• Jos Norton Password Manager -sovellus on poistettu mobiililaitteesta, mobiililaite ei saa ilmoitusta Salasanaton varaston avaus -pyynnöstä.

• Jos laite on virransäästötilassa tai jos akun optimointi on otettu käyttöön sovelluksessa, mobiililaite ei ehkä saa ilmoitusta varaston lukituksen poistopyynnöstä.

Sain mobiililaitteella ilmoituksen varaston lukituksen poistopyynnöstä, mutta kun valitsin Hyväksy, näyttöön tuli virheilmoitus. Mistä tämä voi johtua?

Virheilmoituksen näkeminen varaston lukituksen poistopyynnön hyväksymisen jälkeen voi johtua muun muassa seuraavista syistä:
  • Mobiililaitteessa näytetty aika on väärä.

• Ilmoitus on vanhentunut.

• Mobiilisovellus on poistettu ja asennettu uudelleen laitteeseen.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v136450325