Norton Password Managerin varaston salasanan palauttaminen mobiililaitteelta

Norton Password Manager sallii varaston salasanan palauttamisen vain mobiililaitteelta. Varaston salasanaa ei voi palauttaa Windows-laitteelta. Jos haluat palauttaa varaston salasanan mobiililaitteella, varmista, että Norton Password Manager -sovellus on asennettuna ja että siihen on määritetty biometrisen todennuksen käyttö varaston avaamiseen.

Varaston salasanan palauttaminen Android-laitteelta

1. Kirjaudu Norton Password Manager -sovellukseen käyttämällä biometristä todennusta.

2. Napauta Varasto -näytössä valikkokuvaketta ja napauta sitten Asetukset.

3. Valitse Asetukset -näytöstä Varasto.

4. Valitse Varasto -näytöstä Palauta salasana.

Hyväksy biometrisen todennuksen avulla.

5. Noudata Palauta salasana -näytön ohjeita ja napauta Tallenna.

Varaston salasanan palauttaminen iOS-laitteelta

Tämä ominaisuus on käytettävissä vain iOS-laitteilla, joissa on käytössä iOS 10 tai sitä uudempi käyttöjärjestelmä.

1. Kirjaudu Norton Password Manager -sovellukseen käyttämällä biometristä todennusta.

2. Napauta Varasto -näytössä valikkokuvaketta ja napauta sitten Asetukset.

3. Valitse Asetukset -ikkunasta Varasto.

4. Napauta Varasto -näytön VARASTON SALASANA -kohdassa Palauta salasana.

Todenna Touch ID:llä tai Face ID:llä.

5. Palauta salasana noudattamalla Palauta salasana -näytön ohjeita ja napauta Tallenna.

Jos tarvitse lisäohjeita, ota yhteyttä asiakas- ja tukipalveluun.

Ota yhteyttä

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v135002142
Käyttöjärjestelmä: Android, ios
Muokattu viimeksi: 29/11/2020