Järjestelmävaatimukset Norton™ LifeLock™ -suojauksen asentamista ja käyttöönottoa varten

Jotta Norton™ LifeLock™ -suojaus voidaan asentaa ja ottaa käyttöön, laitteen on täytettävä seuraavat järjestelmävaatimukset:

* Vain henkilökohtaisessa tai kotitalouden käytössä. Ongelmia laitteen lisäämisessä? Ota yhteyttä asiakas- ja tukipalveluun.

1 Kaikki suojausominaisuudet eivät ole käytettävissä Microsoft Internet Explorer 10.0 -selaimessa ja sitä uudemmissa selainversioissa.

2Symantecin tarjoamana tilausjaksosi aikana.

3Tukee nykyistä ja sitä edeltävää uusinta 32-bittistä pääjulkaisua.

4Nykyiset ja aiemmin julkaistut pääversiot.

5Ei tue joitakin ominaisuuksia, jotka ovat käytettävissä muissa selaimissa.

6Metro-selainta ei tueta.

7Norton™ Family -lapsilukkoa ei tueta seuraavilla Android-laitteilla:

• Huawei

• Amazon-laitteet (Kindle/Fire)

Lisätietoja on kohdassa Laitevalmistajat ja -mallit, joita Norton Family ei tue.

8Jos haluat tietää kaiken sisällön, jota lapsesi katselee verkossa, pyydä lasta käyttämään vain Norton™ Family -selainta.

9Jos haluat parantaa valvontaa, lue Profiilin asentaminen lapsen iOS-laitteelle.

10Tekstiviestien valvonta ja puheluiden esto eivät ole tällä hetkellä käytettävissä Android-laitteissa. Lisätietoja saat kohdasta Tärkeä päivitys Norton Familyn tekstiviesti- ja puheluominaisuuksiin.

11Windows 7-, Windows 8/8.1- ja Windows 10 -käyttöjärjestelmien vähimmäisjärjestelmävaatimukset on täytettävä. Windows 10 S ei ole yhteensopiva

12Tuotteen ominaisuudet eivät toimi Windows 8:n aloitusnäyttötilassa.

13Käyttäjä on vastuussa internet-palveluntarjoajan tilistä, kaikista internet-yhteysmaksuista ja puhelumaksuista.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v133891548
Käyttöjärjestelmä: Windows, Mac OS X, Android, iOS
Muokattu viimeksi: 29/08/2019