Norton Password Managerin Automaattinen täyttö ja Automaattinen tallennus eivät toimi

Jos Automaattinen täyttö ei toimi verkkosivustolla:

• Tarkista, onko varastoon tallennettu kyseisen sivuston kirjautumistiedot.

• Jos täytön ponnahdusikkuna ei näyttäydy verkkosivun kirjautumislomakkeessa ja käyttäjä on jo tallentanut kyseisen sivuston kirjautumistiedot:

1. Tarkista, näkyykö Norton Password Manager -kuvake kirjautumiskentissä.

Sample alt text
    2. Tarkista, että kirjautumistiedoissa tallennettu URL-osoite vastaa selaimessa näkyvää URL-osoitetta.

3. Lisää kirjautumistiedot varastoon ja tarkista tilanne.

Tietyt verkkosivustot, pääasiassa pankkisivustot, näyttävät verkkosivulla vain kirjautumis- tai käyttäjätunnuskentän. Kun annat käyttäjätunnuksen, avataan seuraava sivu, jolla on joko salasanakenttä tai sekä käyttäjätunnus- että salasanakenttä. Nämä sivustot luokitellaan sivuihin jaettuun kirjautumiseen perustuviksi verkkosivustoiksi.

Jos sinulla on edelleen ongelmia, voit tallentaa kirjautumistiedot manuaalisesti varastoon ja tarvittaessa käyttää näitä kirjautumistietoja manuaaliseen täyttöön.

Kirjautumistietojen lisääminen manuaalisesti Norton Password Managerin varastoon selaimessa

1. Avaa selain.

2. Napsauta Norton Password Manager selaimen oikeassa yläkulmassa.

3. Tee jokin seuraavista toimista:

• Jos olet kirjautuneena Norton-tilille

• Valitse näyttöön tulevasta ponnahdusikkunasta Poista varaston lukitus

• Jos et ole kirjautuneena Norton-tilille

• Valitse näyttöön tulevasta ponnahdusikkunasta Kirjaudu sisään ja kirjaudu tilille.

4. Tee jokin seuraavista toimista:

• Jos olet ottanut Salasanattoman varaston avauksen käyttöön, napsauta mobiililaitteesta Hyväksy kirjautuaksesi Norton Password Managerin varastoon.

• Jos et ole ottanut Salasanatonta varaston avausta käyttöön, napsauta Norton Password Manager -selainlaajennuksesta Käytä varaston salasanaa.

5. Kirjoita Poista varaston lukitus -ikkunassa varastosi salasana ja valitse Poista lukitus.

6. Napsauta Norton Password Manager -selainlaajennuksen kuvaketta ja valitse Avaa sovellus.

7. Napsauta Password Manager -ikkunan Kirjautumiset-välilehdeltä .
  8. Anna Lisää kirjautumistiedot -ikkunassa vaaditut tiedot ja Tallenna.

Jos valitset Pyydä varaston salasanaa, sinulta pyydetään Norton Password Managerin salasanaa ennen kirjautumistietojen näyttämistä tai muokkaamista.

Voit myös lisätä kirjautumistietoa napsauttamalla -kuvaketta Password Manager -ponnahdusikkunassa.

Jos Automaattinen täyttö ei toimi mobiilisovelluksessa:

Tarkista sovelluksen asetuksista, onko salasanojen automaattinen täyttö otettu käyttöön. Tarkista se seuraavasti:

1. Käynnistä Norton Password Manager -sovellus.

2. Napauta Varasto-näytön valikkokuvaketta ja valitse Asetukset.
  3. Valitse Asetus-näytön Automaattinen täyttö -kohdasta jokin seuraavista:

• Jos haluat käyttää Automaattista täyttöä Android-laitteella, ota Chromen automaattinen täyttö käyttöön Varasto-näytöltä.

• Jos haluat käyttää Automaattista täyttöä muilla sovelluksilla, ota Sovelluksen automaattinen täyttö käyttöön Varasto-näytöltä.

Jos sinulla on edelleen ongelmia Automaattisen täytön kanssa, voit tallentaa kirjautumistiedot manuaalisesti varastoon ja tarvittaessa käyttää niitä manuaaliseen täyttöön.

Kirjautumistietojen lisääminen manuaalisesti Norton Password Managerissa tai iOS-sovelluksessa

1. Kirjaudu Norton Password Manager -sovellukseen.

2. Valitse varasto-näytöltä Kirjautumistiedot.

3. Napauta näytön yläosassa näkyvää plus-kuvaketta.

4. Anna tarvittavat tiedot Luo uusi kirjautuminen -osioon.

5. Napauta oikein-merkkikuvaketta.

Jos sinulla on edelleen ongelmia Automaattisen täytön kanssa, ilmoita ongelmasta Nortonille noudattamalla seuraavia ohjeita:

Nortonille ilmoittaminen

Jos Norton Password Managerin Automaattinen täyttö ei toimi tietyn verkkosivuston lomakkeessa, ilmoita asiasta noudattamalla seuraavia ohjeita.

1. Käynnistä Norton Password Manager -sovellus.

2. Napauta Varasto-näytön valikkokuvaketta valitse Ohje.

3. Napauta Ohje-näytön Tuki-kohdasta Ilmoita ongelmasta.

4. Valitse Palaute-sivun Jos sinulla on tänään ollut ongelma Norton Password Managerin käytössä, mikä se oli? -kohdasta Ongelma sivustolle kirjautumisessa tai Ongelma sovellukseen kirjautumisessa.

5. Anna tiedot sovelluksen nimestä tai verkkosivuston URL-osoitteesta ja selaimen nimestä.

6. Lisää muut mahdolliset tiedot ja lähetä palaute.

Automaattisen täyttämisen ongelmat priorisoidaan verkkosivuston tai sovelluksen käyttöasteen perusteella.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v132319245