Norton Password Manager -varaston salasanan vaihtaminen

Norton Password Manager -varaston salasanan voi vaihtaa vain selainlaajennuksen kautta. Sinun on oltava kirjautuneena varastoon salasanan vaihtamista varten. Jos unohdat varaston salasanan, voit palauttaa Norton Password Managerin varaston salasanan mobiililaitteelta

Norton Password Managerin varaston salasanan vaihtaminen selainlaajennuksesta

1. Avaa selain.

2. Napsauta Norton Password Manager selaimen oikeassa yläkulmassa.

3. Tee jokin seuraavista toimista:

• Jos olet kirjautuneena Norton-tilille

• Valitse näyttöön tulevasta ponnahdusikkunasta Poista varaston lukitus.

• Jos et ole kirjautuneena Norton-tilille

• Valitse näyttöön tulevasta ponnahdusikkunasta Kirjaudu sisään ja kirjaudu tilille.

4. Tee jokin seuraavista toimista:

• Jos olet ottanut Salasanattoman varaston avauksen käyttöön, napsauta mobiililaitteesta Hyväksy kirjautuaksesi Norton Password Managerin varastoon.

• Jos et ole ottanut Salasanatonta varaston avausta käyttöön, napsauta Norton Password Manager -selainlaajennuksesta Käytä varaston salasanaa.

5. Kirjoita Poista varaston lukitus -ikkunassa varastosi salasana ja valitse Poista lukitus.

6. Valitse selaimen oikeasta yläkulmasta Norton Password Manager ja napsauta Avaa sovellus.

7. Napsauta Norton Password Manager -sivulta Asetukset.
  8. Valitse Asetukset-sivun Varaston asetukset -kohdasta Vaihda varaston salasana.

9. Vaihda salasana Vaihda varaston salasana -ikkunassa näytöllä olevien ohjeiden mukaan ja valitse Tallenna.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v132288114