Vahvan salasanan asettaminen Norton Password Managerille mobiililaitteesta

Norton Password Manager vaatii vahvan salasanan luomista henkilökohtaisten tietojesi luvattoman käytön estämiseksi. Voit vaihtaa salasanan siirtymällä Norton Password Manager -sovelluksen Asetukset -kohtaan.

Miten Norton Password Manager -varaston salasanaa voi vahvistaa?

Voit vahvistaa Norton Password Manager -varaston salasanaa pidentämällä sitä. Voit käyttää monimutkaisen salasanan luomiseen Norton Password Manageriin sisältyvää salasanan luontityökalua. Salasanan vahvuutta voidaan lisätä huomattavasti pienillä muutoksilla, jotka vaikeuttavat sen arvaamista.

Mitä pitää tehdä, jos Norton Password Manager sanoo, että salasanani on yleisesti käytetty?

Voit vahvistaa Norton Password Manager -varaston salasanaa pidentämällä sitä. Voit käyttää monimutkaisen salasanan luomiseen Norton Password Manageriin sisältyvää salasanan luontityökalua. Salasanan vahvuutta voidaan lisätä huomattavasti pienillä muutoksilla, jotka vaikeuttavat sen arvaamista.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v131780531
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 21/06/2019