Lisätietoja Norton Safe Webistä

Norton Security -työkalurivi on korvattu uudella Norton Safe Web -laajennuksella.

Norton Safe Web tarjoaa verkkosivustojen turvallisuusarviointeja, suojaa tietojen kalastelulta ja näyttää turvallisuusilmoituksia hakutuloksissa. Se myös suojaa identiteettivarkaudelta ja verkkohuijauksilta varoittamalla vaarallisista sivustoista, kun selailet tai teet hakuja tai ostoksia verkossa.

Napsauta Päivitä ja asenna Norton Safe Web -laajennus Chrome Web Storesta näytöllä olevia ohjeita noudattamalla.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v128445629
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 21/02/2020