Lisätietoja Norton Safe Webistä

Norton suojaa selaustasi Norton Safe Webin avulla paremmin kuin koskaan.

Norton Safe Webin vaivattoman asennuksen jälkeen saat hetkessä käyttöösi tehokkaan Norton-suojauksen Google Chromessa. Olet myös valmis saamaan jatkossa päivityksiä innovatiivisiin selauksen suojausominaisuuksiin.

Norton Safe Web suojaa identiteettivarkaudelta ja verkkohuijauksilta varoittamalla vaarallisista sivustoista, kun selailet tai teet hakuja tai ostoksia verkossa. Se tarjoaa verkkosivustojen turvallisuusarviointeja, suojaa tietojen kalastelulta ja näyttää turvallisuusilmoituksia hakutuloksissa.

Napsauta Päivitä ja asenna Norton Safe Web -laajennus Chrome Web Storesta näytöllä olevia ohjeita noudattamalla.

Uusi Norton Safe Web -laajennus

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v128445629
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 19/11/2019