Salasanojen automaattinen päivittäminen salasanan automaattisella vaihdolla

Salasanan automaattinen vaihtaminen tukee salasanojen automaattista vaihtamista useilla sivustoilla ilman, että joudut poistumaan Norton Password Managerista. Näet vaihdetun salasanan kirjautumalla varastoon ja napsauttamalla Turvallisuuden hallintapaneeli -kohdassa.

Älä sulje välilehteä tai käytä välilehdellä olevaa sisältöä, kun automaattinen salasanan vaihto vaihtaa salasanaa. Älä vaihda välilehtiä, koska se voi häiritä automaattista salasanan vaihtoprosessia.

Salasanan automaattisen vaihtamisen toiminta

Salasanan automaattinen vaihtaminen toimii siten, että se kirjautuu suoraan verkkosivustoihin ja luo vahvan salasanan puolestasi. Password Manager luo uudet salasanat paikallisesti, ja ne lähetetään turvallisella tavalla. Uudet salasanat tallennetaan Norton Password Manager -varastoon, jota kukaan muu ei voi käyttää.

• Vihreä otsake ilmestyy välilehdelle, jos automaattinen salasanan vaihto päivittää verkkosivuston salasanan onnistuneesti.

• Punainen otsake ilmestyy välilehdelle, jos automaattinen salasanan vaihto epäonnistuu sivuston salasanan vaihtamisessa.

Kun automaattinen vaihto onnistuu, salasanojen vahvuusluokitus nousee tämän salasanan osalta. Onnistunut automaattinen salasanan vaihto parantaa myös turvallisuuden hallintapaneelin luokitusta.

Jos sivustolla on käytössä kahden tekijän todennus, sinun on annettava tarpeelliset tiedot, jotta automaattinen salasanan vaihto toimii.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v127948823