Salasanojen valvominen ja päivittäminen turvallisuuden hallintapaneelilla

Norton Password Managerin turvallisuuden hallintapaneeli -ominaisuus näyttää pilvivarastoon tallennettujen kirjautumistietojen ja salasanojen tilan. Sen avulla voit parantaa turvallisuusluokitustasi vahvistamalla salasanojasi ja vähentää internet-turvallisuuteen liittyviä riskejä.

Turvallisuuden hallintapaneelin hälytykset

Siirry turvallisuuden hallintapaneelin hälytykseen napsauttamalla Norton Password Manager -laajennuksen kuvaketta selaimesta ja sitten Näytä tai Korjaa nyt.
Turvallisuuden hallintapaneelin tilan hälytys näkyy vihreänä, oranssina tai punaisena riippuen turvallisuuden hallintapaneelin luokituksesta.

Luokka

Tila

Mitä minun pitää tehdä?

Vahva (tai) Erittäin vahva

Onnittelut vahvojen kirjautumistietojen käyttämisestä. Seuraa turvallisuusluokituksen muutoksia ja tee tarvittavat toimet luokituksen ylläpitämiseksi.

Ei erityisen vahva

Sinun täytyy nähdä hieman vaivaa kirjautumistietojesi turvallisuusluokituksen vahvistamiseksi. Vaihda heikot tai vanhat salasanat, varsinkin usein käyttämilläsi sivustoilla. Voit käyttää salasanan automaattista vaihtamista tuetuilla sivustoilla.

Heikko (tai) Erittäin heikko

Kirjautumistietojen vahvuus vaatii välitöntä huomiota. Vaihda heikot tai vanhat salasanat, varsinkin usein käyttämilläsi sivustot. Tuetuilla sivustoilla voit käyttää salasanan automaattista vaihtamista.

Lisätietoja turvallisuuden hallintapaneelin luokituksesta saat artikkelista Turvallisuuden hallintapaneelin luokituksen parantaminen Norton Password Managerissa.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v127392028