Turvallisuuden hallintapaneeli

Norton Password Managerin turvallisuuden hallintapaneeli näyttää pilvivarastoon tallennettujen kirjautumistietojen ja salasanojen tilan. Sen avulla voit parantaa turvallisuusluokitustasi vahvistamalla salasanojasi ja vähentää internet-turvallisuuteen liittyviä riskejä.

Turvallisuuden hallintapaneelin käynnistäminen

1. Napsauta selaimen oikeassa yläkulmassa Norton Password Manager -laajennuksen kuvaketta.

2. Valitse avautuvasta valikosta Oma varasto.

3. Siirry turvallisuuden hallintapaneelin tilan hälytykseen ja napsauta Näytä tai Korjaa nyt.

Turvallisuuden hallintapaneelin tilan hälytys näkyy vihreänä, oranssina tai punaisena riippuen turvallisuuden hallintapaneelin luokituksesta.

Copyright © 2020 NortonLifeLock Inc. Kaikki oikeudet pidätetään. NortonLifeLock, NortonLifeLock-logo, Checkmark-logo, Norton, LifeLock ja Lockman-logo ovat NortonLifeLock Inc -yhtiön tai sen tytäryhtiöiden tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä Yhdysvalloissa ja muissa maissa. Google Chrome on Google, LLC:n tavaramerkki. Muut nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v127392028
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 29/07/2020