Kirjautumistietojen tuominen Norton Password Manager -varastoon

Norton Password Manager -varastolaajennus voi tuoda tallennetut kirjautumistiedot Google Chromesta, Mozilla Firefoxista, Dashlanesta, 1Passwordista ja LastPassista. Tuontiominaisuuden avulla voit tuoda tallennetut kirjautumistiedot Google Chromesta, Mozilla Firefoxista, Dashlanesta, 1Passwordista ja LastPassista Google Chromen, Mozilla Firefoxin tai Microsoft Edgen Norton Password Manager -varastolaajennukseen Windows-käyttöjärjestelmässä. Safari ei tue kirjautumistietojen tuontia.

Kirjautumistietojen tuominen Google Chrome- ja Mozilla Firefox -selaimista

1. Valitse selainikkunan oikeasta yläkulmasta Norton Password Manager -kuvake.

2. Kirjaudu varastoosi.

3. Napsauta oikeasta alareunasta
  4. Napsauta Tuo.

5. Valitse selainversiosta riippuen Tuo salasanat -ikkunan Lähde -kohdasta jokin seuraavista:

• Chrome ja Firefox (32-bittinen) salasanat

• Chrome ja Firefox (64-bittinen) salasanat

Voit selvittää, onko selaimesi 32- vai 64 -bittinen seuraavasti:

• Mozilla Firefox: napsauta oikeasta yläkulmasta Avaa valikko > Ohje > Tietoja Firefoxista.

• Google Chrome: Napsauta oikeasta yläkulmasta Google Chromen mukautus- ja hallinta > Ohje > Tietoa Google Chromesta.

6. Valitse Lataa.

7. Napsauta selainikkunan alaosassa olevaa .zip-tiedostoa. Älä sulje selainta.

8. Pura .zip-tiedostosta import_password.exe -tiedosto ja suorita se.

9. Kun sovellus on suoritettu, näet työpöydälläsi tiedoston nimeltä norton_logins.json.

10. Valitse Valitse tiedosto ja siirry työpöydällä olevaan norton_logins.json -tiedostoon.

Voit myös vetää ja pudottaa tiedostot ruutuun.

11. Valitse Tuo salasanat -ikkunasta salasanat, jotka haluat suojata varastossa ja valitse Tuo.

12. Valitse Valmis.

Kirjautumistietojen tuominen Dashlanesta

1. Valitse selainikkunan oikeasta yläkulmasta Norton Password Manager -kuvake.

2. Kirjaudu varastoosi.

3. Napsauta oikeasta alareunasta
  4. Napsauta Tuo.

5. Valitse Tuo salasanat -ikkunan Lähde -kohdasta Dashlane.

6. Avaa Dashlane-sovellus.

7. Napsauta ensin File (Tiedosto), sitten Export (Vie) ja valitse Unsecured archive (readable) in CSV format (Salaamaton arkisto (luettavissa) CSV-muodossa).

Kirjautumistiedot viedään Dashlanesta CSV-tiedostona.

8. Valitse Valitse tiedosto ja siirry työpöydälle tallennettuun CSV-tiedostoon.

Voit myös vetää ja pudottaa tiedostot ruutuun.

9. Valitse Tuo salasanat -ikkunasta salasanat, jotka haluat suojata varastossa ja valitse Tuo.

10. Valitse Valmis.

Kirjautumistietojen tuominen 1Passwordista

1. Valitse selainikkunan oikeasta yläkulmasta Norton Password Manager -kuvake.

2. Kirjaudu varastoosi.

3. Napsauta oikeasta alareunasta
  4. Napsauta Tuo.

5. Valitse Tuo salasanat -ikkunan Lähde -kohdasta 1Password.

6. Avaa 1Password-sovellus.

7. Valitse kohdassa Categories (Luokat) Logins (Kirjautumistiedot).

8. Tee käyttöjärjestelmäsi mukainen toimenpide:

• Windowsissa : Valitse kirjautumistiedot, jotka haluat viedä, napsauta hiiren kakkospainikkeella ja valitse Vie.

• Macissa : Valitse kirjautumistiedot, jotka haluat viedä, ja valitse Tiedosto > Vie > Kaikki kohteet.

Kirjautumistiedot viedään 1Passwordista CSV-tiedostona.

9. Valitse Valitse tiedosto ja siirry työpöydälle tallennettuun CSV-tiedostoon.

Voit myös vetää ja pudottaa tiedostot ruutuun.

10. Valitse Tuo salasanat -ikkunasta salasanat, jotka haluat suojata varastossa ja valitse Tuo.

11. Valitse Valmis.

Kirjautumistietojen tuominen LastPassista (muu kuin binaariversio)

1. Valitse selainikkunan oikeasta yläkulmasta Norton Password Manager -kuvake.

2. Kirjaudu varastoosi.

3. Napsauta oikeasta alareunasta
  4. Napsauta Tuo.

5. Valitse Tuo salasanat -ikkunan Lähde -kohdasta LastPass.

6. Valitse selainikkunan oikeasta yläkulmasta LastPass -kuvake.

7. Valitse ensin Lisää vaihtoehtoja, sitten Lisäasetukset ja sitten Vie.

Kirjautumistiedot näkyvät CSV-muodossa uudessa välilehdessä.

8. Kopioi tiedot ja liitä ne annettuun tekstikenttään.

9. Valitse Tuo.

10. Valitse Tuo salasanat -ikkunasta salasanat, jotka haluat suojata varastossa ja valitse Tuo.

11. Valitse Valmis.

Kirjautumistietojen tuominen LastPassista (binaariversio)

1. Valitse selainikkunan oikeasta yläkulmasta Norton Password Manager -kuvake.

2. Kirjaudu varastoosi.

3. Napsauta oikeasta alareunasta
  4. Napsauta Tuo.

5. Valitse Tuo salasanat -ikkunan Lähde -kohdasta LastPass (binaariversio).

6. Valitse selainikkunan oikeasta yläkulmasta LastPass -kuvake.

7. Valitse ensin Lisää vaihtoehtoja ja sitten Lisäasetukset.

8. Valitse ensin Vie ja sitten LastPass CSV -tiedosto.

Kirjautumistiedot viedään LastPassista CSV-tiedostona.

9. Valitse Valitse tiedosto ja siirry työpöydälle tallennettuun CSV-tiedostoon.

Voit myös vetää ja pudottaa tiedostot ruutuun.

10. Valitse Tuo salasanat -ikkunasta salasanat, jotka haluat suojata varastossa ja valitse Tuo.

11. Valitse Valmis.

Video: Kirjautumistietojen tuominen Google Chrome- ja Mozilla Firefox -selaimista

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v125566479
Käyttöjärjestelmä: windows,mac