Kirjautumistietojen tuominen Norton Password Manager -varastoon

Norton Password Manager -varastolaajennus voi tuoda tallennetut kirjautumistiedot Google Chromesta, Mozilla Firefoxista, Dashlanesta, 1Passwordista ja LastPassista. Tuontiominaisuuden avulla voit tuoda tallennetut kirjautumistiedot Google Chromesta, Mozilla Firefoxista, Dashlanesta, 1Passwordista ja LastPassista Google Chromen, Mozilla Firefoxin tai Microsoft Edgen Norton Password Manager -varastolaajennukseen Windows-käyttöjärjestelmässä. Safari ei tue kirjautumistietojen tuontia.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v125566479
Käyttöjärjestelmä: Windows, Mac OS X
Muokattu viimeksi: 20/11/2019