Norton Familyn kodin sääntöjen määrittäminen hakujen valvontaan

Hakujen valvonta on saatavilla Windows-tietokoneisiin, Android-puhelimiin ja -tabletteihin, iPhoneen ja iPadiin.

Hakujen valvonta -ominaisuuden avulla näet sanat, termit ja lauseet, joita lapsesi etsivät tietokoneellaan, niin että saat käsityksen heidän kiinnostuksen kohteistaan ja voit suojata heidät loukkaavalta sisällöltä. Suosituissa selaimissa voit myös ottaa käyttöön hakusuodattimia, jos haluat estää aikuisille suunnattujen sisältöjen näkymisen hakutuloksissa.

Norton Family valvoo ja tallentaa lastesi hakutoimintoja sellaisilla yleisillä hakukoneilla kuin Google, Bing, YouTube, Ask ja Yahoo.

Kodin sääntöjä voi tarkastella tai päivittää Nortonin verkkosivustolla tai vanhempien Norton Family -lapsilukkosovelluksessa.

Norton-verkkosivusto tai iOS-laitteille tarkoitettu Norton Family -sovellus

1. Kirjaudu tilillesi.

2. Valitse lapsi, jolle haluat määrittää hakujen valvonnan.

3. Valitse Haku -osiosta asetuskuvake ja toimi seuraavasti.
  4. Ota hakujen valvonta käyttöön tai poista se käytöstä siirtämällä Käytössä/Ei käytössä -kytkin Käytössä - tai Ei käytössä -asentoon.

5. Ota suosituilla selaimilla hakusuodattimet käyttöön tai poista ne käytöstä siirtämällä Käytössä/Ei käytössä -kytkin Käytössä - tai Ei käytössä -asentoon.

Vanhemman Norton Family -sovellus Android-laitteelle

1. Käynnistä Norton Family -lapsilukkosovellus Vanhempi-tilassa.

2. Napauta lasta, jonka toimintaa haluat hallita.

3. Siirry Säännöt -välilehdelle.

4. Valitse Toiminta -kohdasta Hakujen valvonta.

5. Ota hakujen valvonta käyttöön tai poista se käytöstä napauttamalla Ei käytössä - tai Käytössä -painiketta.

6. Valitse Ota suodattimet käyttöön -asetus, jotta hakutuloksissa ei näytetä sopimatonta sisältöä.

Jos kirjaudut Norton Family -tilille Google-tilin tunnistetiedoilla, muista kirjautua ulos Google-tililtäsi, kun Norton Familyn käyttöönotto on valmis.

Tarvitsetko lisää tukea?

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v125229935