Norton Password Manager -selainlaajennuksen lataaminen ja asentaminen

Norton Password Manager auttaa sinua käyttämään, hallitsemaan ja turvaamaan salasanasi ja henkilötietosi, joita tarvitset verkkotoimissasi. Se myös pitää salasanat synkronoituna käyttämiesi selainten ja mobiililaitteiden välillä.

Google Chrome

1. Avaa Google Chrome.

2. Avaa Chrome Web Store ja tee haku sanoilla Norton Password Manager.

3. Valitse Norton Password Manager -laajennuksen sivulta Lisää Chromeen.

Valitse näyttöön tulevasta ponnahdusikkunasta Lisää laajennus.

Microsoft Edge

1. Käynnistä Microsoft Edge.

2. Avaa Microsoft Edge -lisäosat-sivu ja etsi Norton Password Manager.

3. Valitse Norton Password Manager -laajennuksen sivulta Hanki.

Valitse näyttöön tulevasta ponnahdusikkunasta Lisää laajennus.

Mozilla Firefox

1. Käynnistä Mozilla Firefox.

2. Avaa Mozilla Firefox -lisäosat-sivu ja etsi Norton Password Manager.

3. Valitse Norton Password Manager -laajennuksen sivulta Lisää Firefoxiin.

Valitse näyttöön tulevasta ponnahdusikkunasta Lisää.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v117744069