Norton-selainlaajennusten lisääminen

Kun olet asentanut Nortonin laitesuojauksen tietokoneelle tai Mac-laitteelle, sinua pyydetään lisäämään Nortonin selainlaajennukset oletusselaimeesi. Laajennukset tukevat Google Chrome-, Microsoft Edge-, Mozilla Firefox- ja Apple Safari -selaimia.

Tuki on saatavilla myös Microsoftin Internet Explorer -selaimelle, jossa käytetään vanhempaa lisäosatekniikkaa. Suosittelemme käyttämään Microsoft Edgeä tai muuta selainta vaihtoehtoisena selaimena.

Norton-selainlaajennukset:

Norton Safe Web

Turvallinen hakutoiminto, joka auttaa sinua käyttämään verkkoa sekä tekemään hakuja ja verkko-ostoksia turvallisesti. Se analysoi avatut verkkosivustot ja havaitsee, jos niillä on viruksia, vakoilu- tai haittaohjelmia tai muita uhkia.

Internetin turvallinen selaaminen Norton Safe Webin avulla

Norton Safe Search

Turvallinen hakukone, jonka tuottamat hakutulokset ja luokitukset perustuvat sivuston turvallisuuteen ja Norton-luokitukseen.

Hakujen tekeminen ja verkon selaaminen turvallisesti Norton Safe Search -ominaisuuden avulla

Nortonin kotisivu

Selaimen oletuskotisivu, joka parantaa hakujen tekemistä, sillä se sallii Norton Safe Searchin luoda hakutulokset.

Norton Password Manager

Varasto on suojattu verkkotallennussijainti, johon voit tallentaa kaikki arkaluonteiset tietosi kuten kirjautumistiedot, henkilötiedot ja raha-asioita koskevat tiedot. Näiden tietojen avulla voit kirjautua verkkosivustoille, täyttää verkkolomakkeita automaattisesti ja suorittaa verkkomaksuja.

Norton Password Managerin ominaisuudet

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v117744069
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 04/08/2020