Norton Password Managerin ja Mozilla Firefox -selaimen yhteensopivuus

Norton Security -työkalurivilaajennus korvataan uudella Norton Safe Web -laajennuksella.

Mitä uusia ominaisuuksia Norton Password Manager -laajennuksessa on?

• Norton Password Manager -ominaisuus on nyt saatavilla erillisenä laajennuksena ja kuvakkeena.

• Tämä lisäosa voidaan asentaa mihin tahansa järjestelmään, jossa käytetään Firefox-selainta. Muun Norton-tuotteen asennusta ei vaadita.

• Kirjautumistietojen automaattinen tallennus ja avustettu täyttö.

• Luottokorttitietojen automaattinen täyttö suosituimmilla sivustoilla.

• Sivustokuvakkeet lisätty kirjautumistietoihin tuhatta suosituinta sivustoa varten.

• Kirjautumistietoja voi muokata vain Norton-tuotteen käyttöliittymässä.

• Tukee Norton Password Manager -varastokohteita, kuten osoitteita, maksuja ja muistiinpanoja.

• Tähän versioon on lisätty tuki lompakon pankkitilitiedoille ja suosikeille.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v115161915_EndUserProfile_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 07/05/2019