Norton Password Managerin ja Microsoft Edge -selaimen yhteensopivuus

Tiesitkö?

Monet tilaukset mahdollistavat Norton-suojauksen laajentamisen useisiin laitteisiin ilman lisämaksuja.

» Lisätietoja

Olemme julkaisseet Norton Password Manager -laajennuksesta uuden version, joka on yhteensopiva Microsoft Edge -selaimen kanssa. Laajennus on yhteensopiva vain sellaisten tietokoneiden kanssa, joissa on käytössä Windows 10 Creators Update -versio tai sitä uudempi versio.

Mitä uusia ominaisuuksia Norton Password Manager -laajennuksessa on?

• Norton Password Manager -ominaisuus on nyt saatavilla itsenäisenä laajennuksena.

• Laajennus voidaan asentaa mihin tahansa järjestelmään, jossa käytetään Microsoft Edge -selainta. Muuta Norton-tuotetta, kuten Norton Securitya, ei tarvitse asentaa.

• Tämä versio tukee automaattista täyttöä, kirjautumisten automaattista tallennusta, kirjautumisten etsimistä, kirjautumisten perusominaisuuksien näyttämistä ja kirjautumisten suosikki-tilan vaihtamista.

• Versiota käytetään ilman työkaluriviä. Norton Password Manager -ominaisuudet tulevat näkyviin suoraan verkkosivulle, tai ne voidaan avata napsauttamalla laajennuksen painiketta Microsoft Edge -selaimessa.

• Tässä versiossa kirjautumisia voi muokata vain Norton-tuotteen, kuten Norton Securityn, varaston käyttöliittymässä.

• Tämä versio ei tue muuntyyppisiä Norton Password Manager -varastokohteita, kuten osoitteita, maksuja ja muistiinpanoja. Kartoitamme juuri keinoja näiden kohteiden tukemiseen tulevissa versioissa.

Norton Password Manager -laajennuksen asentaminen ja käyttöönotto

1. Käynnistä Microsoft Edge -selain.

2. Napsauta oikeasta yläkulmasta Lisää -painiketta ja valitse Laajennukset.

3. Valitse Laajennukset -ikkunasta Hanki laajennukset kaupasta.

4. Kirjoita Kauppa -ikkunan hakuruutuun Norton.

5. Valitse tuloksista Norton Password Manager.

6. Valitse Asenna.

7. Kun laajennus on asennettu, valitse Käynnistä.

8. Valitse Olet saanut uuden laajennuksen -ponnahdusikkunasta Ota käyttöön.

Jos suljit Microsoft Edge -selaimen tai ponnahdusikkunan, käynnistä Microsoft Edge -selain uudelleen ja toimi seuraavasti:

9. Napsauta oikeasta yläkulmasta Lisää -painiketta ja valitse Laajennukset.

10. Valitse Laajennukset -ikkunassa Norton Password Manager.

11. Siirrä Norton Password Manager -ikkunassa Näytä painike osoiterivin vieressä -kohdan liukusäädin asentoon Käytössä.

Norton Password Manager -laajennus on otettava käyttöön, ennen kuin kuvake voidaan näyttää osoiterivin vieressä.

Monet Norton-käyttäjät ovat jakaneet ratkaisunsa tähän ongelmaan yhteisöfoorumillamme. Katso Norton-yhteisöstä käyttäjien ratkaisuja Edge-selaimen yhteensopivuutta koskeviin ongelmiin.

Asiaan liittyvä ratkaisu

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v113038371_EndUserProfile_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 07/05/2019