Norton Password Managerin tuonti- ja vientiasetukset

Voit viedä Password Manager -tiedot varmuuden vuoksi, tietojen palauttamista varten tai jos siirrät Password Manager -tietosi uudelle tietokoneelle. Varmuuskopiotiedostot tallennetaan .DAT-tiedostoina.

Voit suojata varmuuskopioidut tiedostot salasanalla. On suositeltavaa käyttää salasanaa, jotta Password Manager -tietosi voidaan suojata paremmin. Varmuuskopioinnin salasanan ei tarvitse olla sama kuin Password Managerin salasanan. Sinun on annettava salasana, kun palautat varmuuskopioimasi Password Manager -tiedot.

Voit tuoda Password Manager -tietosi aiemmin varmuuskopioimastasi tiedostosta. Varaston salasanaa ei voida palauttaa. Tämän vuoksi on suositeltavaa, että varmuuskopioit varastosi tiedot säännöllisesti. Kun otat automaattisen varmuuskopiointitoiminnon käyttöön, varastosi varmuuskopioidaan automaattisesti ja varmuuskopiot tallennetaan laitteellesi. Varaston varmuuskopiot tallennetaan sijaintiin Käyttäjät\<Käyttäjänimi>\Omat tiedostot\Norton Password Manager Backups\<Norton-tilin nimi>.

Sinulla on seuraavat vaihtoehdot, kun tuot Password Manager -tietoja:

• Yhdistä tuodut tiedot siihen varastoon, johon olet kirjautuneena.

• Korvaa olemassa olevat Password Manager -tiedot tuoduilla tiedoilla siinä varastossa, johon olet kirjautuneena.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v10327252
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 10/07/2020