Verkkosivuston lähettäminen Norton Safe Web -palveluun

Norton Safe Web analysoi verkkosivustoja ja luokittelee ne sen mukaan, miten ne vaikuttavat laitteeseen. Harmaa kuvake hakutuloksen vieressä tarkoittaa, ettei Norton Safe Web ole analysoinut kyseistä sivustoa. Sivuston omistaja voi ilmoittaa sivustonsa arvioitavaksi. Jos sivuston omistaja on eri mieltä Norton Safe Web -palvelun kanssa sivuston luokituksesta, hän voi pyytää sivuston uudelleenarviointia.

• Jos sinulla on oma sivusto, voit ilmoittaa sen Norton Safe Web -palvelun arvioitavaksi. Katso lisätietoja kohdasta ”Minun on ilmoitettava verkkosivustoni arvioitavaksi tai tarkastettavaksi”.

• Verkkosivusto luokitellaan haitalliseksi, jos se sisältää uhkia. Jos mielestäsi sivustosi on luokiteltu virheellisesti, voi pyytää sivuston uudelleenarviointia. Katso lisätietoja kohdasta ”Minun on ilmoitettava verkkosivustoni arvioitavaksi tai tarkastettavaksi”.

Verkkosivustojen lisääminen sallittujen luetteloon ei onnistunut tietoturvaongelmien vuoksi.

Minun on ilmoitettava verkkosivusto arvioitavaksi tai tarkastettavaksi

1. Siirry Nortonin lähetysportaaliin.

2. Anna URL -osoite/verkkosivusto tarkistettavaksi ja napsauta Lähetä.

3. Anna ehdotettu verkkosivuston luokitus.

4. Lisää pyyntösi kuvaus.

5. Napsauta Lähetä-painiketta.

Voit tarkistaa verkkosivuston luokituksen tilan muutoksen 48 tunnin kuluessa lähettämisestä Norton Safe Web -sivustolla.

Haluan kirjoittaa arvostelun verkkosivustosta

Voit auttaa muita käyttäjiä kirjoittamalla sivustosta arvostelun, kertomalla käyttökokemuksistasi ja antamalla sivustosta arvion.

1. Siirry Norton Safe Web -portaaliin.

2. Valitse sivuston oikeasta yläkulmasta Kirjaudu sisään.

3. Tee jokin seuraavista:

• Jos sinulla on jo Norton-tili, kirjoita sähköpostiosoite ja salasana ja valitse Kirjaudu sisään.

• Jos sinulla ei ole tiliä, valitse Liity nyt. Täytä verkkolomake ja valitse sen jälkeen Kirjaudu.

4. Kirjoita ”anna sivuston osoite” -kenttään sen verkkosivuston nimi, josta haluat kirjoittaa arvostelun.

5. Valitse Käyttäjäyhteisön luokitus -kohdasta Arviosi.

6. Valitse verkkosivustolle luokitus.

7. Kirjoita arvostelulle otsikko kohtaan arvostelun otsikko.

8. Kirjoita verkkosivustosta arvostelu kohtaan arvostelun teksti.

9. Napsauta Lähetä-painiketta.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: kb20090410134005EN