Norton Familyn Sijainnin valvonta -ominaisuus

Norton Family -palvelun sijainnin valvontaominaisuus seuraa lapsen sijaintia, joten voit varmistua siitä, että lapsesi on turvassa. Ominaisuus arvioi lapsen kulloisenkin sijainnin likimääräisesti käyttämällä maailmanlaajuista GPS-paikannusjärjestelmää, mobiiliverkkoa tai internetiä. Voit seurata lapsen liikkeitä aina, kun hänellä on laite mukanaan.

Norton Family käyttää seuraavia paikannustietoja lapsen kulloisenkin sijainnin likimääräiseen arviointiin:

• Mobiiliverkko: Laite vaihtaa jatkuvasti tietoja lähimpien tukiasemien kanssa SIM-kortin välityksellä. Tätä viestintää voidaan käyttää lapsen paikantamisessa.

• Wi-Fi: Laite voi käyttää sitä ympäröiviä langattomia verkkoja. Tässä tapauksessa se voidaan paikantaa lähiverkkotietojen avulla.

• GPS: Satelliittien käyttöön perustuva navigointijärjestelmä. Jos laite tukee GPS-navigointia, se paikantaa itsensä käyttämällä vähintään kolmen eri satelliitin signaaleja.

Sijainnin valvonta -toiminto on otettava käyttöön lapsen käyttämissä laitteissa. Jos laite sammutetaan tai se ei saa yhteyttä internetiin tai mobiiliverkkoon, lapsen sijaintia ei voida seurata. Varmista, että sijaintipalvelut on otettu käyttöön lapsen mobiililaitteella.

Ota sijaintipalvelut käyttöön

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v99581100
Käyttöjärjestelmä: android,ios