Norton Family -tuotteen käytön aloittaminen

Jollet ole varma, kuinka voit suojata lapsiasi verkossa, apu on lähellä! Pääset hetkessä alkuun ja saat käyttöösi työkalut, joiden avulla suojaat kattavasti perheesi internetin vaaroilta ja sopimattomalta sisällöltä. Voit myös estää lapsiasi levittämästä luottamuksellisia tietoja verkossa.

Voit nyt ottaa Norton Family -palvelun käyttöön ja auttaa lapsiasi käyttämään internetiä turvallisesti. Se on helppoa - vaiheita on vain kolme.

Asiaan liittyviä tietoja